17th Athens Xclusive Designers Week

13:45 1/4/2015 - Πηγή: Ntynomai

Η μεγάλη γιορτή της ελληνικής μόδας για άλλη μία χρονιά έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, με μέρα εκκίνησης την 28 Μαρτίου, με τη συμμετοχή 31 Ελλήνων σχεδιαστών και διεθνών fashion brands, στην οποία παρουσιάστηκαν νέες συλλογές αλλά και δημιουργοί. Mία γιορτή ουσιαστικά της μόδας που κρατά χρόνια και στην οποία δίνουν το παρών εκπρόσωποι όχι μόνο του συγκεκριμένου χώρου αλλά και του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού. Για πρώτη

φορά επίσης, η 17η AXDW δημιούργησε έναν ειδικό εκθεσιακό χώρο για Έλληνες δημιουργούς αξεσουάρ μόδας, στηρίζοντας εκτός από τους Έλληνες σχεδιαστές και τους δημιουργούς αξεσουάρ.

Αξίζει να περιηγηθούμε μέσω των εικόνων σε μία εκδήλωση που τιμά την ελληνική μόδα και τους δημιουργούς εκείνους που με όραμα εργάζονται για ένα καλύτερο μέλλον σ' αυτή.

Αθηνά Κόρδα

Έχει μία ιδιαίτερα δυναμική παρουσία και μας έδειξε τη συλλογή "ANTITHESIS", για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2015-16. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως είχε γράψει με μαρκαδόρο πάνω σε ένα μοντέλο "WHO MADE MY CLOTHES?", θέλοντας να στηλιτεύσει την εκμετάλλευση εργατών που δουλεύουν ατελείωτες ώρες με πενιχρούς μισθούς σε όλο τον κόσμο, δίνοντας έτσι έμφαση σε αυτό που αποκαλούμε fair trade!

Ελένη Κυριακού

Η συλλογή της "The Amphipolis Muse" εμπνεύστηκε από τις ανασκαφές στην Αμφίπολη και λατρέψαμε τις γραμμές και τα μοτίβα που χρησιμοποίησε.

Makis Tselios

Δεν είναι απλά ένας σχεδιαστής μόδας αλλά μετά από τόσα χρόνια στον χώρο, είναι ένας αληθινός καλλιτέχνης. Στη συλλογή του πρωτοστάτησαν οι αέρινες δημιουργίες από μουσελίνες, λατρέψαμε το συνδυασμό από εφαρμοστά μπούστα και pencil φούστες, όπως και τα μοναδικά αντρικά κοστούμια του.

Topshop by Sotris

...με άρωμα Λονδίνου, τα Top Shop τα ρούχα των ψαγμένων fashionistas μας έβαλαν σε ένα mood καλοκαιριού. Απλά τα λατρεύουμε.

Marks and Spencer

Ρούχα μοντέρνα, άνετα που απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες!

Konstantinos Mitrovgenis

Η συλλογή του ήταν εμπνευσμένη από τη μαθηματική σταθερά π 3,14 και προκάλεσε πλήθος θετικών αντιδράσεων και ενθουσιασμού.

Tassos Mitropoulos

Πάντα εφευρετικός, πάντα μοναδικός, το μόνο σίγουρο είναι πως με τα ρούχα του είναι αδύνατο να βαρεθεί ποτέ κανείς! Η συλλογή του με την ονομασία "Λιτός Βίος" δημιούργησε πλήθος εντυπώσεων κυρίως για τα νυφικά του που ήταν εντυπωσιακότατα!

Τέλος, οι δημιουργοί αξεσουάρ έδωσαν το δικό τους χρώμα στην εκδήλωση!

Keywords
Τυχαία Θέματα