Είσαι έγκυος; Σου βρήκαμε μαγιό!

15:44 8/7/2017 - Πηγή: Ntynomai

Ένα από τα πράγματα που αναζητούν πολλές γυναίκες στο διαδίκτυο είναι ωραία μαγιό για εγκύους, καθώς εν γένει είναι δύσκολο να βρει κανείς ωραία ρούχα για εγκύους, πόσο μάλλον μαγιό. Τα Cache Coeur είναι από τα πιο ωραία μαγιό εγκυμοσύνης, η προέλευση τους είναι γαλλική και το brand διακρίνεται για την τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία πάνω σε θέματα μητρότητας και μαγιό που πληρούν τις ανάγκες και σαφ΄πεστατα και τις προσδοκίες των έγκυων γυναικών.

Το μεγάλο τους ατού είναι πως παρόλο που απευθύνονται σε εγκύους έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσθέτουν θηλυκότητα και παράλληλα άνεση. Επίσης δεν είναι τυχαίο πως στην Γαλλία αποτελούν την πρώτη σχεδόν επιλογή πολλών γυναικών. Μιλάμε για μαγιό με έντονα χρώματα, μοντέρνα prints και παράλληλα μαγιό που είναι κατασκευασμένα από υλικά που προστατεύουν ακόμα και από την UV ακτινοβολία.

Μαγιό Εγκυμοσύνης Noppies (26,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό Εγκυμοσύνης Noppies (39,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό Εγκυμοσύνης Noppies (49,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό Εγκυμοσύνης Noppies (39,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό Εγκυμοσύνης Noppies (39,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό Εγκυμοσύνης Cache Coeur (59,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό Εγκυμοσύνης Cache Coeur (69,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό Εγκυμοσύνης Cache Coeur (69,90 €) [Περισσότερα]

Επίσης μία έξυπνη λύση είναι τα μαγιό του Asos τα οποία κυκλοφορούν σε αναρίθμητα σχέδια και χρώματα και παράλληλα είναι πολύ μοντέρνα και πρακτικά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τον οδηγό μεγεθών για να το αγοράσετε στο σωστό νούμερο και να είστε σίγουρες θα είναι μία επιλογή που θα σας δικαιώσει απόλυτα.

Wolf & Whistle Maternity Strappy Back Swimsuit B-F Cup (40,54 €) [Περισσότερα]Maternity Lace Up Swimsuit (33,77 €) [Περισσότερα]Wolf & Whistle Maternity Wrap Swimsuit B-F Cup (41,89 €) [Περισσότερα]Emma Jane Polka Dot Maternity Swimsuit (45,94 €) [Περισσότερα]Speedo Maternity Essential U-Back Swimsuit (47,30 €) [Περισσότερα]Emma Jane Polka Dot Maternity Swimsuit (45,94 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai