Το καλύτερο αξεσουάρ για εκείνον: Ρολόι!

Δεν υπάρχει περίπτωση μία γυναίκα να μην κοιτάξει το ρολόι και τα παπούτσια ενός άντρα. Από την άλλη δεν υπάρχει τίποτα πιο cool, απαραίτητο και χρηστικό για εκείνον από το ρολόι. Αφήστε που είναι και ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε σε άντρες, την ώρα που σπαζοκεφαλιάζουμε: έχει γιορτή ή γενέθλια ή έχουμε επέτειο τι να του πάρω. Τα ρολόγια πλέον κυκλοφορούν σε πολλές τιμές, αμέτρητα σχέδια και για όλα τα στυλ, επομένως δεν υπάρχει δικαιολογία, ένα ωραίο ρολόι μπορεί

να ολοκληρώσει κάθε στιλ και αποτελεί σημαντικό σύμμαχο για την συνολική εμφάνιση ενός άντρα.

Τα πιο διαδεδομένα φέτος είναι τα Cluse που διακρίνονται για τον minimal σχεδιασμό τους και πραγματικά γίνονται ανάρπαστα.

Τα ολλανδικά OOZOO είναι υψηλής ποιότητας ρολόγια που δεν ακολουθούν τις τάσεις, θα λέγαμε πως τις καθορίζουν.

Από εκεί και ύστερα κυκλοφορούν και πιο ακριβά για εκείνους που θέλουν να έχουν ένα και καλό.

Προσοχή, πριν επιλέξετε το ρολόι που θα σας κάνει κλικ καλό είναι να έχετε μετρήσει τον καρπό σας αλλά έτσι και αλλιώς και λίγο μεγαλύτερο να είναι μπορείτε να πάτε σε όποιο κατάστημα με είδη κοσμημάτων και να σας το φτιάξουν ακριβώς στον καρπό σας και σαφέστατα δεν θα πρέπει να γυρίζει ή να γλιστράει γύρω από αυτόν.

Μικρό μυστικό: Αν φοράτε πολλά πουκάμισα, λόγου χάρη εξαιτίας της δουλειάς σας, επιλέξτε ένα ρολόι που να μην είναι ιδιαίτερα φαρδύ.

Ανδρικό Ρολόι Fossil (130,00 €) [Περισσότερα]Season Time Ρολόι (75,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Ρολόι Seiko Chrono (239,90 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Ρολόι Oozoo Timepieces (69,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Ρολόι Cluse (89,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Ρολόι Casio (123,00 €) [Περισσότερα]Season Time Ατσάλινο Ρολόι (63,20 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Ρολόι Oozoo (69,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Ρολόι Oozoo (69,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Ρολόι Oozoo Timepieces (69,00 €) [Περισσότερα]Winston Ρολόι Komono (99,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα