Αντρικό μαγιό: Τι να επιλέξεις ανάλογα με τον σωματότυπο σου.

Τα μαγιό και η σωστή επιλογή δεν είναι υπόθεση μόνο γυναικεία αλλά και αντρική, γιατί ναι μεν πρόκειται για ένα ρούχο που δεν φοράμε στην καθημερινότητα μας, όπως το παντελόνι, αλλά μπορεί να αναδείξει ή πραγματικά να «βουλιάξει» τη εμφάνιση σας. Το μυστικό πάντα είτε πρόκειται για τα ρούχα μας είτε για τα μαγιό είναι ένα: να επιλέξουμε αυτό που θα ταιριάζει περισσότερο με το σώμα μας, που θα μας κολακεύει και κυρίως θα νιώθουμε εμείς άνετα σε αυτό.

Έτσι το μαγιό που μοιάζει με βερμούδα αλλά φτάνει πάνω από το γόνατο είναι το πιο κομψό και μεταξύ μας; Το προτιμούν και οι περισσότερες γυναίκες. Αφήστε που καλύπτει και τα παχάκια γύρω από την κοιλιά.

Το κοντό μαγιό ταιριάζει στους άντρες που έχουν ωραία πόδια και ωραίο σώμα εν γένει και μπορούν να το υποστηρίξουν.

Το μαγιό που θυμίζει σλιπ δεν τρελαίνει τις γυναίκες, δεν κολακεύει εύκολα παρά μόνο, όπως λέμε μεταξύ μας εμείς οι γυναίκες , τον Ρουβά, που έχει ωραίο σώμα και μπορεί να το αναδείξει αλλά πώς να το κάνουμε, είναι ο Ρουβάς. Αλλιώς θυμίζει τις εμφανίσεις του μπαμπά μας στην παραλία τη δεκαετία του ογδόντα.

Τέλος, τα maxi μαγιό – βερμούδα που φτάνουν κάτω από το γόνατο ειλικρινά, ταιριάζουν σε ελάχιστους, κυρίως όμως δεν κολακεύουν καθόλου ειδικά τους άντρες που δεν είναι πολύ ψηλοί.

Ανδρικό μαγιό βερμούδα σχέδιο Bloom Supremacy (22,50 €) [Περισσότερα]Ανδρικό μαγιό κοντό σορτς (19,46 €) [Περισσότερα]Ανδρικό μαγιό βερμούδα κοραλί φλούο (19,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό βερμούδα CALIFORNIA (19,90 €) [Περισσότερα]Ανδρικό μαγιό navy (14,00 €) [Περισσότερα]Nike Flow Short (29,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό βερμούδα TAHITI (19,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό βερμούδα TAHITI (19,90 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Μαγιό Funky Buddha (20,93 €) [Περισσότερα]Ανδρικό Μαγιό Basehit (20,93 €) [Περισσότερα]Ανδρικό μαγιό βερμούδα σχέδιο Tropic Supremacy (22,50 €) [Περισσότερα]Ανδρικό μαγιό βερμούδα S.Nautica Italiana πράσινο (29,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai