Turbans and head scarfs

Ένα αξεσουάρ αρκεί για να μεταμορφώσει όλη την εμφάνισή σου. ‘Ένα μαντήλι ή ένα καπέλο είναι αρκετό για να σου δώσει το στυλ που χρειάζεσαι για να ξεχωρίζεις. Φέτος, η μόδα προστάζει head scarfs και turbans να στολίζουν την κεφαλή σου σε όλες σου τις εξόδους, είτε είναι πρωί και είσαι στην παραλία, είτε βράδυ και πίνεις τα ποτάκια σου σε κάποιο νησί.

Η πασίγνωστη ηθοποιός του Hollywood Eva

Mendes, σου δείχνει τον δρόμο καθώς είναι πιστή οπαδός των turbans και μοιάζει να μην θέλει να τα αποχωριστεί σε κάθε της εμφάνιση, ακόμη και σε επίσημες εξόδους.

Ο Marc Jacobs τα αποθέωσε στις πασαρέλες του για αυτή τη σεζόν και όλες οι fashion bloggers ανά τον κόσμο ποστάρουν καθημερινά photos με εντυπωσιακά turbans να τους χαρίζουν απαράμιλλο στυλ.

Διάλεξα για σένα τα πιο fashion head scarfs και turbans της αγοράς και σου τα παρουσιάζω, δελεάζοντάς σε για να αποκτήσεις και εσύ το δικό σου μαντήλι που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις!

ASOS Embellished Stud Turban (19,52 €) [Περισσότερα]ASOS Butterfly Turban With Front Bow Tie Detail (15,62 €) [Περισσότερα]PINK MIRROR EMBELLISHED TURBAN HEAD BAND (20,00 €) [Περισσότερα]BLUE VELVET FEATHER TURBAN-STYLE HEADBAND (16,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα