Vest: Η νέα τάση στον χώρο του denim

Είμαι σίγουρη πως έχεις ένα τουλάχιστον denim jacket στην ντουλάπα σου! Σκούρο, ανοιχτόχρωμο, ξεφτισμένο.. όπως και να έχει είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που σε έχει βγάλει πολλές φορές από την δύσκολη θέση του "Κι αν έχει ψύχρα; Τι να φορέσω;".

Δεν σου κρύβω πως κι εγώ αγαπώ το τζιν jacket μου! Όσο ωραία όμως κι αν είναι η κλασσική εκδοχή του δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην νέα τάση των vests! Ναι, αυτά τα "χωρίς-μανίκια" jeans,

cropped ή στο κανονικό μήκος, στολισμένα με τρουκς, studs, χρυσόσκονη και διάφορα άλλα blinks!

Νέο hot trend: οι ξεφτισμένες άκρες και τσέπες! Και φυσικά, ανάλογα με το γούστο σου βέβαια, μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία από bleach αποχρώσεις – τα γνωστά ξεθωριασμένα.

Και το καλύτερο; Τα vests μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι με πολύ απλά βήματα και κόστος που ξεκινά από 0ευρώ! Σύντομα στο blog μου θα βρεις ένα πετυχημένο DoItYourself post!

Πως θα τα συνδυάσεις; Λοιπόν, για μένα φοριούνται με τα πάντα εκτός από jeans της ίδιας απόχρωσης, αν και πρέπει να γνωρίζεις πως ο συνδυασμός denim vest με jean σορτς είναι παρακινδυνευμένος και δεν θα στον συνιστούσα παρά μόνο αν η επιλογή σου είναι πιστή αντιγραφή editorial!

Και για να δώσεις λίγο χρώμα και άλλο αέρα στο look σου θα σου πρότεινα αυτά τα super hot rope βραχιολάκια και necklaces από το "the beadique"! Είναι όλα χειροποίητα και οι τιμές τους κυμαίνονται από 10-15 ευρώ για τα βραχιόλια και από 20-30 ευρώ για τα κολιέ! Η τάση "σκοινιά" είναι ότι πιο καινοτόμο θα μπορούσα να δω φέτος το καλοκαίρι και μπορώ να πω πως έχω ήδη ενθουσιαστεί! (Τα statement necklaces με ναυτικούς κόμπους είναι η λατρεία μου!).

Λοιπόν, τι λες; Θα συνδυάσεις το vest σου με ένα rope κομμάτι;!

The Beadique [Περισσότερα]The Beadique [Περισσότερα]The Beadique [Περισσότερα]The Beadique [Περισσότερα]The Beadique [Περισσότερα]The Beadique [Περισσότερα]

Τα παρακάτω κομμάτια τα επέλεξα για σένα, ποιο είναι το αγαπημένο σου;!

Vero Moda Sleeveless Denim Jacket (33,14 €) [Περισσότερα]Mango Bleach Wash Denim Sleeveless Jacket (23,86 €) [Περισσότερα]Selected Jannet Long Line Sleeveless Denim Jacket (29,16 €) [Περισσότερα]The Ragged Priest Denim Jacket with Mesh Sleeve (112,67 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα