The Reflex

To Reflex ήταν το αγαπημένο μου τραγούδι από τους DURAN DURAN, την περίοδο του ογδόντα, την εποχή της υπερβολής, της Δυναστείας, της εμφάνισης της Madonna, μία εποχή που εν συνεχεία λοιδορήθηκε από πολλούς, για την υπερβολή και την κακογουστιά αλλά τελικά επανέρχεται δυναμικά, αφού κακά τα ψέματα αποτέλεσε την περίοδο της νεότητας των σημερινών σαραντάρηδων και της εμφάνισης σπουδαίων ανθρώπων της τέχνης, μία εποχή που μόνο αν την έχεις

ζήσει μπορείς να καταλάβεις πόσο αληθινά ήταν τα συναισθήματα, πόσο δυνατή ήταν η ψυχαγωγία, πόσο πραγματικές ήταν οι φιλίες, τα πάρτι, το γέλιο, η χαρά.

Τη δεκαετία του ογδόντα κυριαρχούσαν οι βάτες, η υπερβολή, τα χοντρά φρύδια, οι γκέτες, η Jane Fonda, το αερόμπικ, το κόκκινο χρώμα στα χείλη, τα γάντια με τα κομμένα δάκτυλα, οι κονκάρδες, η Paula Abdul και το τζελ στα μαλλιά, σε σημείο που οι περισσότεροι έδειχναν άλουστοι!

Τώρα πολλοί σχεδιαστές επαναφέρουν σε μία πιο εξελιγμένη έκδοση το look του ’80, δίνοντας μας την ευκαιρία να ακτινοβολήσουμε ξανά κάτω από μία disco bole, χορεύοντας ξέφρενα και ανακτώντας το χαμόγελο και τη διάθεση για ζωή, χρώμα, φως!

Μία από τις πρώτες επιλογές μου είναι τα φορέματα με παγιέτες, φορέματα που σε μία βραδινή έξοδο σε κάνουν να λάμπεις τη στιγμή που λικνίζεσαι σε οποιαδήποτε πίστα, ακούγοντας Michael Jackson!


Short, sequined dress with deep draping at the back (39,95 €) [Περισσότερα]
Sequin Dress (116,43 €) [Περισσότερα]
Open Back Dress (290,16 €) [Περισσότερα]
ASOS Sequin T-shirt Dress (65,23 €) [Περισσότερα]

Eπίσης κάθε μπλούζα που έχει στρας, λάμψη και μπορεί να συνδυαστεί με ένα glamorous κολάν ή στενό παντελόνι!


Miss Sixty [Περισσότερα]
S-Twelve (149,00 €) [Περισσότερα]
Vero Moda Sequin & Chiffon Top (41,74 €) [Περισσότερα]

Τα παπούτσια και αυτά χαρακτηρίζονται με το στοιχείο της υπερβολής αλλά με ένα μαύρο φόρεμα πραγματικά όλοι θα κοιτάζουν τα πόδια σας, ενώ χορεύετε ή διασχίζετε το χώρο ενός club, σαν την θρυλική εποχή που μεσουρανούσε το studio 54.


Humbie Glitter Pumps (150,73 €) [Περισσότερα]
Bordello Ruby Red Heels (125,18 €) [Περισσότερα]
Imitation leather court shoes. Rubber soles. (29,95 €) [Περισσότερα]
AMETHYST MULTI GLITTER BOOTS (101,88 €) [Περισσότερα]

Κλείνοντας, σε ανάλογο ύφος θα κινηθεί και η τσάντα που θα κρατάτε και πραγματικά θα νιώθετε σαν τη Madonna στα πρώτα βήματά της. Εξάλλου δεν υπήρχε γυναίκα εκείνη την εποχή που να μη θέλει να της μοιάσει!Όλες θέλαμε να είμαστε ένα MATERIAL GIRL


Patricia Field for Keith Haring Plastic Clutch (58,21 €) [Περισσότερα]
PINK SEQUIN ANIMAL CROSS BODY (29,19 €) [Περισσότερα]
Foil-print cotton and silk-blend clutch (395,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai