ARTE PIEDI STORES

Φίλες μου, το φθινόπωρο μας πλαισιώνει και ο χειμώνας είναι προ των πυλών. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να ανανεώσετε την παπουτσοθήκη σας φθηνά και καλόγουστα!

Στα καταστήματά μας και μέσω της ιστοσελίδας μας (www.artepiedi.gr) έχετε την δυνατότητα επιλογής μίας τεράστιας γκάμας παπουτσιών όλων των ειδών.

Για εσάς που σας έχει κουράσει το τακούνι, προτείνουμε ντελικάτες, ψηλές, άνετες πλατφόρμες σε όλα τα χρώματα! Ακόμη, το φθινόπωρο στην Ελλάδα σαφώς και επιτάσσει στις ηλιόλουστες μέρες του, τις αγαπημένες των

γυναικών, μπαλαρίνες! Στα καταστήματά μας, θα βρείτε σχέδια και χρώματα για όλα τα γούστα καθώς και την τελευταία λέξη της μόδας, τις μπαλαρίνες με λεοπάρ λεπτομέρειες! Μποτάκια ψηλά και χαμηλά, γόβες, άρβυλα αλλά και τις πλέον λατρεμένες γούνινες μπότες τα διαθέτουμε σε όλα τα νούμερα για κάθε ηλικία, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο www.artepiedi.gr και να αγοράσετε ΤΩΡΑ το παπούτσι της επιλογής σας! Για την καθημερινότητά σας ή για μία πιο ειδική περίσταση έχουμε φροντίσει να διαλέγετε πάντα ανάμεσα στις καλύτερες των επιλογών!

Τα ARTE PIEDI με άποψη για το παπούτσι, αυτή που μας επιτρέπει η πολυετή πείρα μας στην αγορά, σας εγγυώνται υψηλή ποιότητα σε ότι και αν επιλέξετε! Στα μαγαζιά μας θα βρείτε κάθε στυλ παπουτσιού που προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας στο Εξωτερικό για την σεζόν φθινόπωρο-χειμώνα 2012.

Με σεβασμό προς τον πελάτη, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τα ARTE PIEDI σας εύχονται καλό χειμώνα και ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!


(39,00 €) [Περισσότερα]
(59,00 €) [Περισσότερα]
(59,00 €) [Περισσότερα]
(59,00 €) [Περισσότερα]
(49,00 €) [Περισσότερα]
(74,00 €) [Περισσότερα]
(74,00 €) [Περισσότερα]
(79,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα