Super διαγωνισμός απ’ το HappySizes.gr!

Η φετινή Άνοιξη επιβάλλει να είμαστε χαρούμενες και λαμπερές και μια ανανέωση στο στυλ και τη ντουλάπα μας θα το πετύχει με τον καλύτερο τρόπο. Η άνεση είναι το νέο trend, κι εμείς επιλέγουμε για τις online αγορές μας το Happysizes.gr, ένα site που ξέρει να συνδυάσει μοντέρνα και καλοραμμένα ρούχα σε μεγαλύτερα μεγέθη. Στις σελίδες του θα βρεις υπέροχα ρούχα, καλόγουστα παπούτσια και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για άψογο στυλ,

αλλά και νυφικά αν ετοιμάζεσαι για το μεγάλο "ναι"!

Και τώρα ετοιμάσου για το καλύτερο: 3 ζουμερά κορίτσια θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 60€ (η πρώτη) και των 30€ (η δεύτερη και η τρίτη) για να τις εξαργυρώσουν με online αγορές απ’ το Happysizes.gr, για αγορές από τη νέα collection Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015!

Για να πάρεις μέρος ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες:

Κάνε like στη σελίδα του Happysizes.gr εδώ! Διάλεξε το προϊόν που θες να κερδίσεις και γράψε το μας μαζί με το link σε σχόλιο κάτω απ’ αυτή την ανάρτηση.

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι την Κυριακή 26/04/2015. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν σε αυτό το άρθρο με μορφή update και στο facebook του Happysizes!

Καλή επιτυχία!

PS: Δες και τις δικές μας επιλογές:

Φόρεμα με λουλούδια (115,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα με δέσιμο στο λαιμό (24,65 €) [Περισσότερα]Καφτάνι πλεκτό (76,80 €) [Περισσότερα]Μπλούζα φλοράλ (28,80 €) [Περισσότερα]Μπλούζα με τύπωμα (26,40 €) [Περισσότερα]Μπλούζα με τύπωμα key to happiness (23,20 €) [Περισσότερα]Φούστα midi (64,00 €) [Περισσότερα]Φούστα με μαργαρίτες (55,00 €) [Περισσότερα]Φούστα κλος (25,00 €) [Περισσότερα]

UPDATE: Ο διαγωνισμός έληξε! Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας. Οι νικητές μας είναι η Αναστασία Κουμούρα, η AnnaPActinie και η Βιβη Μαρκου οι οποίοι έχουν ειδοποιηθεί με e-mail. Συγχαρητήρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα