Sliders: Το πιο άνετο παπούτσι του καλοκαιριού είναι και το πιο μοδάτο

Με τα Birkenstocks να ανοίγουν το δρόμο, τα επονομαζόμενα pool sliders ή αλλιώς slides, είναι σίγουρα το παπούτσι που φέτος δεν θα μπορείς να αποχωριστείς! Το συγκεκριμένο στυλ υποδημάτων, που έχει πάρει την ονομασία του, από την χρήση του στις καλοκαιρινές βουτιές μας σε πισίνες και θάλασσες, πλέον δεν περιορίζεται μόνο εκεί.

Σε άπειρα σχέδια και χρώματα, χιαστί ή με αγκράφες, είναι

το απόλυτο trend του καλοκαιριού, αφού το συνδυάζουμε άνετα μέχρι και με βραδινά φορέματα. Για αυτό, αφήστε για λίγο στην άκρη τα ψηλοτάκουνα, και θερίστε τα νησιώτικα πλακόστρωτα σοκάκια, με άνεση και με στυλ!

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:

Silver Wide Buckle Strap Sliders (14,99 €) [Περισσότερα]NIKE BENASSI JDI (19,00 €) [Περισσότερα]HI POOL SLIDERS (29,00 €) [Περισσότερα]Rose Gold Leather Pool Sliders (16,00 €) [Περισσότερα]BIRKENSTOCK Sydney flor w (69,00 €) [Περισσότερα]Nike Benass (24,90 €) [Περισσότερα]Σανδάλια Ugg Australia Amalia (89,91 €) [Περισσότερα]CROSS METALLIC ΦΥΣΤΙΚΙ ΣΑΝΔΑΛΙΑ (20,93 €) [Περισσότερα]HEPHAESTUS ΚΑΦΕ/ΛΑΔΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ (193,50 €) [Περισσότερα]Σαγιονάρες με πλεχτή φάσα (16,00 €) [Περισσότερα]B Unique Leopard Σανδάλια (11,40 €) [Περισσότερα]ΣΑΝΔΑΛΙ BIO ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΕΣ (25,99 €) [Περισσότερα]Black Slider Mules (30,21 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα