Shopping therapy: Φορέματα με λιγότερο από 30 ευρώ.

Τα φορέματα είναι το σήμα κατατεθέν της γυναικείας γκαρνταρόμπας και έχουν αγαπηθεί τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες. Μια γυναίκα σίγουρα διαθέτει πολλά στην ντουλάπα της, τα όποια όμως ποτέ δεν φαίνεται να είναι αρκετά.

Ειδικά τώρα το φθινόπωρο, τα φορέματα είναι το κομμάτι κλειδί καθώς αν συνδυαστούν με ένα τζιν ή δερμάτινο jacket και ένα ζευγάρι booties μπορούν να γίνουν το ιδανικό outfit για τις ψυχρές μέρες που αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση

τους. Πλέον όμως οι καιροί είναι δύσκολοι και το budget που μπορεί να διαθέσει ο καθένας μας για ψώνια και τέτοιου είδους "πολυτέλειες" έχει μειωθεί αισθητά.

Στην online αγορά του ntynomai.gr, βρήκαμε πολλά κομμάτια που μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη του shopping therapy με ελάχιστα χρήματα. Σας δείχνουμε λοιπόν πως μπορείτε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με φορέματα που κοστίσουν λιγότερο από 30 ευρώ.

Emily Slit Neck Cap Sleeve Peplum Midi Dress (22,00 €) [Περισσότερα]ΕΦΑΡΜΟΣΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗ (29,00 €) [Περισσότερα]Jane Lace Detail Fitted Dress (22,00 €) [Περισσότερα]ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ LOOSE DRESS (24,00 €) [Περισσότερα]50s ριγέ skater φόρεμα με φιόγκο (29,50 €) [Περισσότερα]Φόρεμα (27,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα (27,99 €) [Περισσότερα]Vila Nadjas Dress (16,49 €) [Περισσότερα]Φόρεμα με ραφή στη μέση (16,99 €) [Περισσότερα]ASOS Sleeveless Swing Dress (24,26 €) [Περισσότερα]ASOS The T-shirt Dress (26,96 €) [Περισσότερα]ASOS Midi Bodycon Dress With Long Sleeves (29,65 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα