Blue Jeans Yeah

Το denim βρίσκεται πραγματικά σε κάθε ντουλάπα. Είναι ίσως το πιο αγαπημένο ύφασμα και στοιχείο της καθημερινότητας μας. Λίγα υφάσματα έχουν αγαπηθεί και φορεθεί όσο το denim. Είναι η σίγουρη, εύκολη λύση που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στις καθημερινές σου εμφανίσεις αλλά και εκείνο το κομμάτι που μπορεί να κάνει την διαφορά στο ντύσιμο σου.

Πέραν από τα τζίν παντελόνια που καταλαμβάνουν σίγουρα ένα μεγάλο μέρος της γκαρνταρόμπας σου, τα τελευταία χρόνια έκανε την εμφάνιση

του το τζίν πουκάμισο. Μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και κάποιες φορές μπορεί να σε βγάλει από την δύσκολη θέση του "μα δεν ξέρω με τι να το φορέσω" που αντιμετωπίζεις με κάποια άλλα κομμάτια. Το τζίν πουκάμισο είναι η απάντηση σχεδόν σε όλες αυτές τις περιπτώσεις. Σκέψου τα χρωματιστά chinos σου ή ένα καφέ επίσημο παντελόνι. Σε κάθε περίπτωση ένα τζίν πουκάμισο είναι η λύση. Συνδύασε το με το δερμάτινο τζάκετ σου ή μια μάλλινη ζακέτα και θα έχεις το πολυπόθητο στιλιστικό αποτέλεσμα. Παίξε με τις υφές και τα χρώματα. Ένα τζίν πουκάμισο μπορεί να γίνει ο τέλειος καμβάς για τα ρούχα που προβληματίζεσαι με τι να τα συνδυάσεις. Τα denim on denim looks συνδύασε τα με προσοχή.

Φέτος, το καινούργιο τζίν πουκάμισο, είναι το τζιν τζάκετ. Θα φορεθεί πολύ και θα τραβήξει τα βλέμματα. Μην το φοβηθείς. Σκέψου ότι κατά πάσα πιθανότητα έχεις ήδη ένα στην ντουλάπα σου από τα εφηβικά σου χρόνια. Ξέθαψε το, αξιοποίησε το και πειραματίσου μαζί του.

Slim Fit Light Wash Jeans (22,00 €) [Περισσότερα]FIRETRAP Τζιν (64,00 €) [Περισσότερα]Τζιν Cash PEPE JEANS (99,00 €) [Περισσότερα]Diesel Jeans Krooley Tapered 817F Dark Wash (143,14 €) [Περισσότερα]ASOS Skinny Jean In Indigo (32,53 €) [Περισσότερα]Scotch and Soda Ralston - 5 Τσεπο Slim Fit Jeans (158,00 €) [Περισσότερα]Uniform Denim πουκαμισο (99,00 €) [Περισσότερα]LEVI'S VINTAGE CLOTHING Τζιν πουκάμισο (109,00 €) [Περισσότερα]MET CHINO & FRIENDS Τζιν πουκάμισο (115,00 €) [Περισσότερα]DRYKORN Τζιν πουκάμισο (80,00 €) [Περισσότερα]MID WASH DENIM WESTERN JACKET (60,00 €) [Περισσότερα]ASOS Denim Jacket (32,53 €) [Περισσότερα]Cheap Monday Tobias Jacket (56,90 €) [Περισσότερα]Pepe Jeans Legend Jacket (136,34 €) [Περισσότερα]G-Star Slim Tailor Jacket (177,84 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα