Prints: Αστέρια παντού!

22:52 8/8/2012 - Πηγή: Ntynomai
Ένα από τα πιο δημοφιλή prints της σεζόν, είναι το γαλαξιακό. Αστέρια παντού! Όχι μόνο στον ουρανό μας, αλλά σε κολάν, παπούτσια, μπλούζες, μέχρι και σε καλοκαιρινά μπουφανάκια.

Αυτό που κάνει το γαλαξιακό print, τόσο αγαπητό, πιστεύω πως είναι όχι μόνο η πρωτοτυπία του, αλλά και η ευκολία του να το συνδυάσεις. Ένα τόσο εντυπωσιακό σχέδιο, μιλάει από μόνο του, οπότε σίγουρα χρειαζόμαστε να το συνδυάσουμε με κάτι πολύ απλό, όπως ένα λευκό φανελάκι.

Η γνωστή αυστραλέζικη αλυσίδα Black

Milk, ήταν η πρώτη που λάνσαρε τα συγκεκριμένα σχέδια και πολύ γρήγορα αγαπήθηκαν παγκοσμίως, με αποτέλεσμα πλέον να βλέπουμε παρόμοια σχέδια παντού. Πολύ γρήγορα ήρθε και η συνεργασία με τον Jeffrey Campbell και πλέον αυτό το πραγματικά πρωτότυπο print, το είδαμε και σε σχέδια παπουτσιών του αγαπημένου μας σχεδιαστή.

Το συγκεκριμένο trend, το είδαμε ακόμα και σε DIY Doc Martens. Πολύ ενδιαφέρον, εάν έχετε το χώρο να πειραματιστείτε με μερικά κουτιά spray, και αν δεν φοβάστε φυσικά μήπως αχρηστευτούν οι αγαπημένες σας μποτούλες.

Τραγούδι της εβδομάδος το «Watching The Planets», από την φωνή της Karen O, τραγουδίστριας των Yeah Yeah Yeahs, σε μία πραγματικά ενδιαφέρουσα συνεργασία με τους Flaming Lips.

Αστέρια παντού λοιπόν, γιατί όπως και να το κάνουμε, η γοητεία των αστεριών είναι μοναδική. Και γιατί να μην λάμπουμε κι εμείς σαν αστέρια;

Κολάν
Galaxy Blue Leggings (62,93 €) [Περισσότερα]
Starry Slim-fit Leggings (17,52 €) [Περισσότερα]
Galaxy Print Leggings (16,56 €) [Περισσότερα]Φορέματα
Galaxy Purple Dress (83,06 €) [Περισσότερα]
Galaxy Print Maxi Dress (66,80 €) [Περισσότερα]
AX Paris Black Galaxy Print Maxi Dress (38,26 €) [Περισσότερα]Παπούτσια (Black Milk X Jeffrey Campbell)
Black Milk X Jeffrey Campbell 99 TIE (154,75 €) [Περισσότερα]
Black Milk X Jeffrey Campbell BACK OFF (154,75 €) [Περισσότερα]
Black Milk X Jeffrey Campbell LITA FAB (162,90 €) [Περισσότερα]Tops
Galaxy Print Asymmetric Top (34,95 €) [Περισσότερα]
Poppy Galaxy Print Body (14,00 €) [Περισσότερα]
Club L Galaxy Print Peplum Top (19,13 €) [Περισσότερα]

Ραντεβού στα αστέρια λοιπόν!

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα