Έξυπνες αγορές

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που συνδέεται άμεσα με τις εκπτώσεις αφού πάντα ήδη από τις αρχές αρχίζουν οι προσφορές στα καταστήματα. Σαν γυναίκες, σχεδόν πάντα κάνουμε το λάθος και πέφτουμε στην παγίδα των προσφορών και των εκπτώσεων με αποτέλεσμα να ψωνίζουμε ρούχα, παπούτσια

και αξεσουάρ τα οποία θα μείνουν αφόρετα ή θα καταλήξουν στην ντουλάπα μας.

Για να μην επαναλάβουμε φέτος το ίδιο λάθος θα σας παρουσιάσουμε δέκα κομμάτια πασπαρτού που μπορεί να είναι κλασσικά ωστόσο αν κάποια γυναίκα τα αγοράσει δεν θα έχει ξοδέψει τζάμπα χρόνο και χρήμα. Εκμεταλλευτείτε τις φετινές εκπτώσεις και ψωνίστε έξυπνα επενδύοντας σε ρούχα και παπούτσια τα οποία θα φοράτε για πολύ καιρό.

Ένα κλασσικό κομμάτι που δεν θα πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα είναι το μικρό μαύρο φόρεμα το οποίο μπορεί να ταιριάξει παντού και να συνδυαστεί με τα πάντα. Επιπλέον, επενδύστε σε εντυπωσιακά αξεσουάρ, τα οποία μπορούν με λίγα χρήματα να μεταμορφώσουν τα σύνολα σας. Μην ξεχνάτε τα βασικά κομμάτια του καλοκαιριού μαγιό και σαγιονάρες αποτελούν μία έξυπνη αγορά.

Τα τσαντάκια μικρά, clutches ή φάκελοι δεν θα πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα αφού θεωρούνται κομμάτια κλειδιά για την γυναικεία εμφάνιση.

Τέλος, ένα κομψό ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή flat σανδάλια είναι απαραίτητα για κάθε γυναίκα.


Κομψό μαύρο φόρεμα (59,00 €) [Περισσότερα]
Κομψό μαγιό (34,03 €) [Περισσότερα]
Ολόσωμο εντυπωσιακό μαγιό (54,30 €) [Περισσότερα]
Εντυπωσιακή καλοκαιρινή ζώνη (16,29 €) [Περισσότερα]
Μικρό δερμάτινο τσαντάκι (162,90 €) [Περισσότερα]
Γυναικείες ροζ σαγιονάρες (21,60 €) [Περισσότερα]
Κομψές ροζ πλατφόρμες (47,20 €) [Περισσότερα]
Εντυπωσιακά σανδάλια (28,00 €) [Περισσότερα]
Μαύρο εντυπωσιακό τοπ (79,00 €) [Περισσότερα]
Εντυπωσιακό κολιέ (55,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα