Oversized Ζακέτες: Πώς να συνδυάσεις την hot τάση του instagram!

Για ακόμη μια φορά η μόδα είναι υπέρ μας. Δεν χρειάζεται να κρυώνουμε για να είμαστε στιλάτες και κομψές. Και αυτό χάρη στις oversized ζακέτες. Μπορείς να τις συνδυάσεις με τα πάντα και να τις φορέσεις οπουδήποτε. Το instagram έχει πλημμυρίσει από φωτογραφίες κοριτσιών με oversized ζακέτες με μεγάλα περίτεχνα μανίκια σε υπέροχα χιονισμένα τοπία. Εξίσου όμως βλέπουμε και κορίτσια που είναι στην πόλη και τρέχουν στις δουλειές τους με τις χουχουλιάρικες ζακέτες να τους κρατούν συντροφιά και ζεστασιά.

Είναι statement και ποικίλει σε τιμές, χρώματα, υφάνσεις και μήκη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Αλλά λέω να σε βοηθήσω λίγο, προτείνοντάς σου κάποιους τρόπους να την συνδυάσεις.

Warm Up Camel (220,00 €) [Περισσότερα]Oversized ζακέτα (11,00 €) [Περισσότερα]Oversized ζακέτα (29,00 €) [Περισσότερα]Ζακέτα πλεκτή φαρδιά (49,00 €) [Περισσότερα]Warm Up Royal (220,00 €) [Περισσότερα]

Με ένα τζιν, ένα lingerie top και ένα ζευγάρι κομψές γόβες θα έχεις το πιο ενημερωμένο στυλ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τζιν (62,00 €) [Περισσότερα]Κλασικό, άνετο top με τιραντάκι (20,00 €) [Περισσότερα]

Φορεσέ την ζακέτα σου στην δουλειά. Πως; Με ένα παντελόνι office style και ένα πιο αυστηρό πουλόβερ.

Παντελόνι chino από δροσερό μάλλινο (24,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο πουλόβερ (33,00 €) [Περισσότερα]

Με ένα maxi φόρεμα, θα είστε έτοιμες για μια μεγάλη βόλτα στους δρόμους του Μιλάνο.

Φόρεμα κρουαζέ (17,00 €) [Περισσότερα]Μακρύ φόρεμα εμπριμέ (89,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai