Monsoon: Συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012

15:52 5/3/2012 - Πηγή: Ntynomai

Ο Μάρτιος μπήκε, και είμαι σίγουρη πως όλοι ανυπομονούμε να νιώσουμε πια ότι ήρθε η άνοιξη, μετά από τόσο κρύο. Τι λέτε λοιπόν να ρίξουμε μαζί μια ματιά στη νέα συλλογή Monsoon;

Τα αγαπημένα μας καταστήματα προτείνουν μια ζεστή, ουδέτερη παλέτα και animal prints όπως λεοπάρ και snake skin για την άνοιξη, ενώ για το καλοκαίρι εξωτικά

prints με έντονα χρώματα, αλλά και αέρινα παστέλ κομμάτια που αποπνέουν ρομαντισμό.

Εμείς είδαμε ολόκληρη τη συλλογή και για εσάς διαλέξαμε τα 5 πιο όμορφα φορέματα:

Berkley Dress:
Ένα φόρεμα με ρίγες, το οποίο τράβηξε αμέσως το βλέμμα μας. Μόλις ο καιρός το επιτρέψει, θα το φορέσετε με μαύρες μπαλαρίνες ή πέδιλα και ασορτί τσάντα την ημέρα, ενώ μπορεί να γίνει και βραδινό με ψηλά τακούνια και τσαντάκι-φάκελο.

Το καλοκαίρι στις διακοπές θα το συνδυάσετε με ένα άσπρο πλατύγυρο καπέλο, μεγάλα γυαλιά ηλίου και άσπρα ή χρωματιστά πέδιλα, για να δώσετε στο ντύσιμό σας αέρα από παλιό Hollywood.

Το καλύτερο; Το συγκεκριμένο φόρεμα μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο. Fern Print Maxi Dress:

Ένα ιδιαίτερο φόρεμα με εξωτικό, digital print. Θα το φορέσετε κυρίως σε μια επίσημη περίσταση, όπως ένας γαμός στο νησί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε μπορεί να φορεθεί και ως «καθημερινό» ρούχο.

Η πιο ασφαλής επιλογή είναι τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα ανάλογο τσαντάκι, αλλά μπορείτε να παίξετε και με τις αποχρώσεις του μπλε και του πορτοκαλί στα αξεσουάρ που θα επιλέξετε, για να του δώσετε έναν casual χαρακτήρα.

Lemon Claire Dress:

Ένα ονειρεμένο παστέλ φόρεμα, το οποίο την άνοιξη συνδυασμένο με ένα φλοράλ τσαντάκι και ανοιχτόχρωμα πέδιλα θα σας κάνει να θυμίζετε ηρωίδα ενός ρομαντικού μυθιστορήματος, και το καλοκαίρι μαζί με άσπρα πέδιλα και τσάντα θα τονίσει ιδανικά το μαύρισμά σας.

Μην φοβάστε να δοκιμάσετε το κίτρινο χρώμα, το πιθανότερο είναι ότι θα δείχνει όμορφο πάνω σας! Pasadena Dress:

Ιδιαίτερο σχήμα, φλοράλ print, θυμίζει τις δημιουργίες της αγαπημένης Mary Katranzou, για αυτό και μας αρέσει τόσο πολύ.

Αναδείξτε το με άσπρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ασορτί ή μπλε/κίτρινο φάκελο και θα τραβήξετε όλα τα βλέματα- εγγυημένα!

Serafina Maxi Dress:

Ένα αέρινο μάξι φόρεμα για κάθε μέρα, ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Το χρώμα στα αξεσουάρ θα είναι καφέ, άσπρο,ή κάποιο από τα χρώματα που υπάρχουν στο φόρεμα.

Εκτός όμως από την κύρια συλλογή, υπάρχει και η συλλογή Monsoon Fusion, η οποία χωρίζεται σε 3 επιμέρους: Hacienda Retreat, New Mexico και Honey Drop.

Η αγαπημένη μας είναι η τελευταία, η οποία εμπνεύστηκε από τους αγγλικούς κήπους. Φράουλες,αγριολούλουδα, πεταλούδες και μέλισσες, αυτή η συλλογή βγάζει στην επιφάνεια την παιχνιδιάρικη πλευρά που όλες έχουμε.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο υπάρχει και η συλλογή beachwear. Φέτος είναι χωρισμένη στις συλλογές Kerala Beach και Sahara, και αποτελείται από χαλαρά, casual κομμάτια, glamorous maxi φορέματα και καφτάνια, για να είμαστε υπέροχες και στη

Keywords
Τυχαία Θέματα