A T-shirt love

12:38 1/3/2012 - Πηγή: Ntynomai

Τα t-shirts αποτελούν τα αγαπημένα μου κομμάτια και είναι εκείνα που τα φοράω με οτιδήποτε. Τα λατρεύω αφού είναι ρούχα πασπαρτού, ταιριάζουν με όλα και μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της μέρας από το πρωί ως το βράδυ. Όσα και να έχω πάντα θα θέλω να αποκτήσω και άλλα αφού είναι τόσο άνετα και βολικά όσο κανένα άλλο ρούχο. Τα τελευταία χρόνια τα t-shirts έχουν γίνει και τα αγαπημένα των περισσότερων σχεδιαστών που πάντα φροντίζουν να αποτελούν μέρος των συλλογών τους.

Περισσότερο από όλα αγαπώ ιδιαίτερα τα boyfriend

t-shirts, ειδικά όσα είναι σε άσπρο ή μαύρο χρώμα με έντονα prints και έξυπνα λογότυπα. Μπορούν να φορεθούν με το αγαπημένο μου jean το πρωί ή με ένα πιο στενό παντελόνι το βράδυ κάνοντας την εμφάνιση μου πιο επίσημη.

Τα t-shirts σε έντονα χρώματα όπως το πράσινο, το μωβ και το κίτρινο θεωρούνται η ιδανικότερη επιλογή αυτή την άνοιξη όπου τα χρώματα έχουν κατακλύσει όλες τις βιτρίνες των καταστημάτων. Μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα ρούχα μας και με τα κατάλληλα αξεσουάρ δημιουργούν κάθε φορά το στυλ και την εμφάνιση που θέλουμε.

Μην διστάσεις να επενδύσεις σε ένα ή δύο t-shirts αφού αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για σένα που δεν έχεις πολύ χρόνο και θέλεις οι εμφανίσεις σου να διαφέρουν . Με κρόσσια, ξεθωριασμένα ή με έξυπνα λογότυπα επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει και δεν θα βγεις χαμένη.

Online προτάσεις αγοράς:


Super shred T-shirt (149,00 €) [Περισσότερα]
Super shred top (118,00 €) [Περισσότερα]
White t-shirt (40,00 €) [Περισσότερα]
T-shirt with funky logo (40,00 €) [Περισσότερα]
T-shirt with Karl (40,00 €) [Περισσότερα]
T-shirt Moschino (160,00 €) [Περισσότερα]
T-shirt white (160,00 €) [Περισσότερα]
Zoe Karssen Paris Can
Wait Tee (65,19 €) [Περισσότερα]
ASOS T-Shirt With Wide
Multicolour Stripes (33,19 €) [Περισσότερα]
Super shred top (149,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai