How to wear: Flat Σανδάλια!

Ποιος είπε πως για να φορέσουμε σανδάλια θα πρέπει να είναι Αύγουστος και η θερμοκρασία στα ύψη. Όχι κορίτσια μου! Ο καιρός γλύκανε τόσο όσο χρειάζεται για να χαρούμε τα δαχτυλάκια μας έξω με skinny jeans, φούστες, φορέματα, ψηλόμεσα σορτς αλλά και κουστούμια.

Αυτή την σεζόν τα σχέδια στα flat σανδάλια είναι ακόμα πιο παιχνιδιάρικα, glamorous και κομψά για να ταιριάζουν με το

που αλλά και το πώς θα το φορέσουμε. Πάρτε μια μικρή γεύση για το πώς μπορείτε να φορέσετε και πως θα συνδυάσετε τα σανδάλια την Άνοιξη!

Με skinny jeans

Υιοθέτησε ένα cozy και casual look συνδυάζοντας το αγαπημένο σου τζιν με δερμάτινα σανδάλια. Δώσε έμφαση στις λεπτομέρειες όπως τις αποχρώσεις και τα δεσίματα. Μια old time classic επιλογή είναι τα αρχαιοελληνικά σανδάλια σε μοντέρνες εκδοχές όπως τρία χρώματα που δένουν μοναδικά με τα τζιν και t-shirt.

Σαγιονάρες Gianna Kazakou Noble (49,00 €) [Περισσότερα]Pink (144,00 €) [Περισσότερα]TIMELESS ODELIA Πράσινα Φούξια Σανδάλια (36,00 €) [Περισσότερα]

Με maxi, skater φούστες και ανοιξιάτικα φορέματα

Σανδάλια με maxi φούστες! Απλά, ένας συνδυασμός που λατρεύουμε και δεν χάνουμε την ευκαιρία να το δείξουμε. Με πολύχρωμες πέτρες, glossy δέρματα και περίτεχνες λεπτομέρειες οι fashion συνδυασμοί που κάνουμε στο μυαλό μας δεν έχουν τέλος.

GRACE Pink (135,20 €) [Περισσότερα]ANGELO VALENTE ZORA Μπεζ Σανδάλια με Κρύσταλλα (169,00 €) [Περισσότερα]ANGELO VALENTE ANYA Άσπρα Σανδάλια με Κρύσταλλα (187,00 €) [Περισσότερα]

Με κουστούμι

Ναι, ναι! Flat σανδάλια με κουστούμι! Αν ένα κουστούμι με γόβες stiletto και ψηλά σανδάλια αναδεικνύει την θηλυκότητα μας τότε σίγουρα πιστέψτε με, ένα ζευγάρι σανδάλια εκφράζει απόλυτα το στιλ μας. Κάντε λοιπόν την ανατροπή και ολοκληρώστε το suit look σας με ένα ζευγάρι σανδάλια.

MYSTIQUE Gold Crystal Thong Sandals (165,00 €) [Περισσότερα]Carvela Bella Gold Flat Sandals (42,25 €) [Περισσότερα]Park Lane Seahorse Flat Sandal (30,98 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα