Enamel: Ένα site που λαμπυρίζει!

23:47 5/7/2013 - Πηγή: Ntynomai

Πληκτρολογώ στην αναζήτηση της google το μαγικό όνομα. Έναμελ; Ομολογώ πως δεν το είχα ξανακούσει! Πατάω στο link και…. Ωωω, τα μάτια μου κάνουν καρδούλες, καθώς μπροστά μου ανοίγεται ένας τεράστιος blink blink κόσμος!

Σαν καλή fashion blogger,

λοιπόν, θα σου παρουσιάσω το Έναμελ – κόσμημα ελληνικό, να ξέρεις! Το enamel.gr είναι ένα e-shop αποκλειστικά για κοσμήματα! Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας και των ηλεκτρονικών αγορών πριν λίγους μόλις μήνες, τον Μάρτιο!

Αυτό που με εντυπωσιάζει στο κατάστημα είναι η τεράστια ποικιλία κοσμημάτων – πράγμα ασυνήθιστο αν λάβουμε υπόψη τους ελάχιστους μήνες λειτουργίας του! Σκουλαρίκια, μενταγιόν, κολιέ, δαχτυλίδια, βραχιόλια βρίσκονται σε αφθονία στην οθόνη σου και είναι όλα ελληνικής προέλευσης!

Το Έναμελ έχει το δικό του εργαστήριο και όπως μου είπαν από το κατάστημα, κύριος σκοπός τους είναι να αναδείξουν τις δημιουργίες των Ελλήνων! Τους ευχαριστούμε, λοιπόν, που τονώνουν την ελληνική οικονομία! Κάνοντας κλικ στο site θα δεις πόσο εύκολα μπορείς να διαλέξεις το κόσμημα που επιθυμείς και στην τιμή που θες, αφού μια ειδική μπάρα με κατηγορίες στο πλάι θα κάνει τις αγορές σου παιχνιδάκι!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά… και το καλύτερο;! Τα μεταφορικά είναι δωρεάν, όπως και τα έξοδα επιστροφής! Και σε περίπτωση που χρειάζεσαι κάποια βοήθεια με την αγορά σου, μην ανησυχείς! Το Έναμελ έχει φροντίσει για σένα με την υπηρεσία του live chat! Εγώ έκανα ήδη την εγγραφή μου στο newsletter του Έναμελ και με την επόμενη αγορά μου θα έχω έκπτωση 5% ! Εσύ;

Να τονίσουμε εδώ ότι στο κατάστημα προστίθενται καθημερινά νέα προϊόντα! Παρακάτω θα σου δείξω μερικά items του enamel.gr που βάζω στην λίστα μου!

Σεβαλιέ Επίχρυσο Καρδιά Μαύρη (29,50 €) [Περισσότερα]Βραχιόλι δέρμα - επίχρυσο στοιχείο (33,00 €) [Περισσότερα]Επίχρυσα Διάτρητα Σκουλαρίκια Οβάλ (43,50 €) [Περισσότερα]Ασημένιος Χειροποίητος Σταυρός με Μαρτιλέ (41,80 €) [Περισσότερα]Υδροχόος (16,00 €) [Περισσότερα]Θαλασσινός Επίχρυσος Αστερίας (37,00 €) [Περισσότερα]Κολιέ με Πέρλες, Κοράλλια και Επίχρυσο Στοιχείο (53,50 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα