Calzedonia Summer Show

23:00 7/5/2013 - Πηγή: Ntynomai

Στις 16 Απριλίου ζήσαμε στο Rimini μία εμπειρία ανεπανάληπτη, καθώς παρέλασε μπροστά μας, σε μία πασαρέλα- παλκοσένικο ένα αξιοσημείωτο cast από top models, καλλιτέχνες και ερμηνευτές.

Κατά την διάρκεια του show, οι καλλιτεχνικές εμφανίσεις αποτέλεσαν το soundtrack και την χορογραφία της εκδήλωσης, και εναλλάσσονταν με τα στιγμιότυπα της επίδειξης μόδας.

Το θέμα της ιστορίας που αναβίωσε κατά τη διάρκεια της παράστασης είναι το Ιταλικό καλοκαίρι

και τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν… Όπως το Rimini, η πόλη, που είναι για τους Ιταλούς το σύμβολο του ηλίου, της θάλασσας, του καλοκαιρινού έρωτα, της νυχτερινής ζωής και της διασκέδασης, έγινε το κέντρο όπου χιλιάδες κόσμου ήρθαν να παρακολουθήσουν έναν υπερθέαμα με κεντρική καλεσμένη τη Sara Jessica Parker.

Ονειρικό, γοητευτικό, μοντέρνο αλλά και συγχρόνως vintage, ήταν ένα ταξίδι μέσα από την ιστορία, τη μνήμη και τη νοσταλγία και τον σύγχρονο κόσμο, με έναν τρόπο σαν αυτόν του Amarcord, της διάσημης ταινίας του 1973 του Federico Fellini. Amarcord στα Romagnol, στην Ρομανική γλώσσα, σημαίνει "θυμάμαι"…

Έτσι, και η γυναίκα ως "πρωταγωνίστρια" θα καλύψει ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο που θα την φέρει από τη δεκαετία του '30 στη δεκαετία του '60, και θα την οδηγήσει στο 2013, μέσα από τις εκρηκτικές αποχρώσεις του καλοκαιριού.

Ήταν ένα θέαμα που σε όλους θα μείνει αξέχαστο. Η έντασή του, η ομορφιά του, οι χιλιάδες κόσμου, η ζωντάνια, η μουσική και ασφαλώς τα calzedonia, γέμισαν με εμπειρίες όλους εμάς που ζήσαμε ένα υπερθέαμα, ένα show διεθνών πραγματικά προδιαγραφών.

Οι φωτογραφίες είναι αποκλειστικά για το Ντύνομαι.
All rights reserved

Keywords
Τυχαία Θέματα