AXDW: Στέλιος Κουδουνάρης και παιχνίδι με τα layers

Μια συλλογή γεμάτη από προτάσεις και ιδέες για το στυλ της σύγχρονης γυναίκας ήταν η επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη στην Athens Xclusive Designers Week.

Ανάμεσα σ’αυτά ξεχώρισα τα πολλαπλά layers, ένα στοιχείο που με προσεκτικές επιλογές των επιμέρους κομματιών μπορεί να δώσει στη γυναίκα κάθε ηλικίας μια εντελώς νέα εικόνα

στο ντύσιμό της απλά προσθέτοντας ένα ή δύο νέα κομμάτια.

Μια φαρδιά μπλούζα με ανισα κοψίματα φορεμένη με ένα σωστό κοντό ίσιο τοπ με λαιμόκοψη από ίδιο ή άλλο υλικό από πάνω, σε συνδυασμό με μια φούστα ή μια ανάλαφρη παντελόνα είναι μια εύκολη επιλογή και μάλιστα πολύ πρακτική ειδικά τώρα που έρχεται η άνοιξη και θέλεις να απαλλαγείς από τα γνωστά εποχιακά πανωφόρια που λίγο πολύ όλοι φοράμε, αλλά και να μην κρυώνεις όταν ο ήλιος θα πέσει.

Αυτό που σίγουρα πρέπει να προσέξεις είναι τα κομμάτια που θα ταιριάξεις να είναι από μαλακά, κι όχι σταθερά υλικά, ώστε να μην προσθέσουν άχρηστο όγκο στη σιλουέτα σου. Προτίμησε τα πιο γυαλιστερά υφάσματα να είναι αυτά που θα βάλεις τελευταία και μην ανησυχείς για το αν έχουν διαφορετικά πατρόν, αυτό είναι εξάλλου το ζητούμενο!

Οι αποχρώσεις που θα επιλέξεις να συνδυάσεις μπορεί να είναι κοντινές αν θέλεις ένα «ασφαλές» styling ή και λίγο πιο τολμηρές όπως πρότεινε ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη νέα του δουλειά, συνδυάζοντας σκούρες αποχρώσεις του γκρί και του μαύρου με βαθύ μπορντώ και ματ χρυσό ύφασμα.

Αν αναρωτιέσαι τι αξεσουάρ θα διαλέξεις, τα υφασμάτινα, επίσης με διαφορετικά μήκη αξεσουάρ είναι η απόλυτη επιλογή για τη συγκεκριμένη πρόταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα