Με σπορ διάθεση: το polo trend

Η Άνοιξη είναι πλέον επίσημα εδώ και η διάθεση για σπορ ντύσιμο ανεβαίνει. Ευτυχώς, οι fashion designers έχουν πάντα κάτι διαφορετικό να μας προτείνουν κάθε χρόνο.

Για φέτος, το polo trend είναι αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις στα catwalks. Το «πόλο γιακαδάκι» πρωταγωνίστησε και πάλι, ξυπνώντας μνήμες μια άλλης εποχής. Όχι τόσο όμως στην κλασσική του μορφή που ξέραμε εδώ και χρόνια και που λανσάρουν ακόμα και σήμερα με επιτυχία οι lacoste

και Ralph lauren, αλλά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της σημερινής εποχής που θέλει τη γυναίκα περισσότερο fashion oriented.

Έτσι, το περίφημο γιακαδάκι κοσμεί φορέματα που είναι κατά κύριο λόγο ladylike, δίνοντάς τους ταυτόχρονα μια πιο σπορ πινελία. Αλλά, ακόμα και στην κλασσική του μορφή, το polo t-shirt , σετάρεται με κλος φούστες ή ψηλόμεσα παντελόνια και δίνει μια πιο sporty και «σχολική» νότα σε όλο το outfit σου.

Χρήσιμο tip: Ότι και αν επιλέξεις, είτε είναι ένα polo t-shirt είτε ένα φόρεμα με polo γιακά, ακολούθησε το button up trend, δηλαδή κούμπωσε όλα τα κουμπιά μέχρι το τελευταίο. Αυτό προστάζει η μόδα αλλά και αυτό θα σου δώσει ένα ακόμη πιο αυστηρό αποτέλεσμα στο look σου.

Online προτάσεις αγοράς:


ALEXANDER WANG Knitted stretch-jersey polo shirt (290,00 €) [Περισσότερα]
VALENTINO Organza polo dress (1.890,00 €) [Περισσότερα]
Lacoste Live Leopard Trimmed Polo (98,89 €) [Περισσότερα]
House of Holland Polo Maxi Dress In Pastel Leopard Print (164,81 €) [Περισσότερα]
KNOT FRONT SHIRT (14,44 €) [Περισσότερα]
CREPE SHIRT DRESS (55,36 €) [Περισσότερα]
DAISY DOGS SHIRTDRESS (57,76 €) [Περισσότερα]
Red Birds on a Line Cut-Out Dress (29,99 €) [Περισσότερα]
Sleeveless Spotty Shirt Dress (29,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα