I’m Not a Fashion Victim

Ποιος τελικά ορίζει τα όρια της ομορφιάς; Ποιος είναι αυτός που «βαφτίζει» ιδανικό το κορμί που χωράει ευθαρσώς σε ένα παντελόνι size 34, ενώ καταδικάζει οποιοδήποτε άλλο μετράει πάνω από 40;

Aν η μεζούρα των σχεδιαστών είχε αποφασίσει κάποτε να «κολλήσει» την κοιλιά με την πλάτη, στα όρια μιας μετά βίας όρθιας «σανίδας» (ακούει και στο όνομα: μοντέλο), οι καμπύλες έρχονται ως σωτήρια λέμβος, να επαναθεωρήσουν την κατάσταση!

Elisa D’Ospina

Ζωντανό

παράδειγμα μιας, από τις μόλις 10 Ιταλίδες, διεθνώς αναγνωρισμένες στο χώρο του πιο «αφράτου» modelling, Εlisa D’Ospina.

Mε ύψος 1,84, ζυγίζει 77 κιλά… και ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα την τρέχαν σε διατροφο-ψυχολόγους να βρουν τις πταίει, τώρα την αποδέχονται και την ακολουθούν σε οποιαδήποτε ενδυματολογική επιλογή της.

Γιατί; Γιατί πολύ απλά έχει γίνει, ευτυχώς για όλες κατανοητό, από τα «δημιουργικά κεφάλια» των μεγάλων οίκων, πως δεν έχουμε γεννηθεί όλες αλά Kate Moss ταγμένες να ζούμε με ψωμί (ολικής άλεσης) – αλάτι (ούτε κατά διάνοια) με μόνη μας αγωνία τι θα δείξει ο δείκτης της ζυγαριάς, αλλά σε αντίθεση η καθεμιά από εμάς έχει την μοναδικότητα της, πάνω στην οποία μπορεί να δημιουργεί και να ανα-δημιουργείται…

Ευτυχώς «εκεί έξω» υπάρχει μια πληθώρα επιλογών που μπορεί να συνοδέψει τον πιο όμορφο εαυτό μας. Μια ματιά μπορεί να μας πείσει:


Ψιλόμεσο παντελόνι σε Α γραμμή και τσέπες, Asos (40,15 €) [Περισσότερα]
Μπεζ μίντι φόρεμα με γιακά και εντυπωσιακό φιόγκο, Asos (51,62 €) [Περισσότερα]
Κίτρινο μίντι φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες και ενσωματωμένο ζωνάκι, Asos (40,15 €) [Περισσότερα]
Μαύρο, ψιλόμεσο παντελόνι σε Α γραμμή, Asos (34,41 €) [Περισσότερα]
Μπλε παλτό με γιακά και τελείωμα σε τύπο φούστας, Asos (86,03 €) [Περισσότερα]
Γκρι, αμάνικο φόρεμα με τσέπες, Asos (40,15 €) [Περισσότερα]
Μαύρη, αμάνικη σαλοπέτα με φαρδύ τελείωμα, Asos (57,35 €) [Περισσότερα]
Φόρεμα με ασπρόμαυρα prints και γιακά-φιόγκο, Asos (63,09 €) [Περισσότερα]
Κίτρινο, μίντι φόρεμα με μανίκια ? και κουμπιά στην πλάτη, Asos (40,15 €) [Περισσότερα]
Mαύρο, δαντελένιο φόρεμα με V και εσωτερική ενίσχυση, Asos (40,15 €) [Περισσότερα]

** Όσο ντελικάτο ή μοντέρνο και να είναι, ωστόσο ένα ρούχο (ευτυχώς στην περίπτωση μας είναι με το παραπάνω), δεν είναι τίποτα περισσότερα από την τελειωτική πινελιά στην ήδη καλλιεργημένη μας αυτοπεποίθηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα