Κρόσσια παντού!

Όχι δεν είναι τα νεύρα μας κρόσσια! Μιλάω για κρόσσια που βλέπουμε σε ρούχα και αξεσουάρ! Μιλάω για αυτό το τόσο παιχνιδιάρικο trend, που είδαμε προσφάτως στα fashion shows, αλλά και παντού στους δρόμους που γέμισαν οι trendsetters σε Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Παρίσι αλλά και Λονδίνο.

Υπάρχουν λοιπόν πολλοί τρόποι να υιοθετήσεις αυτήν την τάση, εάν σου αρέσει φυσικά! Έχει έναν boho αέρα, οπότε είμαι

σίγουρη πως θα αγαπηθεί από πολλές! Αν ανήκεις στις λάτρεις αυτού του στυλ, σίγουρα δεν θα φοβηθείς να επενδύσεις σε ένα δερμάτινο jacket ή σε μια κάπα με κρόσσια! Εάν πάλι φοβάσαι πως θα το βαρεθείς και δεν θέλεις να επενδύσεις πολλά λεφτά και προτιμάς να παίξεις με τις λεπτομέρειες, μπορείς πάντα να ενσωματώσεις στο στυλ σου, κάποιο εντυπωσιακό αξεσουάρ που θα δώσει και κίνηση στο look σου, όπως ένα τσαντάκι με μακριά κρόσσια!

Fringe Dreams Jacket (523,32 €) [Περισσότερα]Highway To Hell Fringe Jacket (90,35 €) [Περισσότερα]ASOS Kimono Cardigan With Fringing (47,82 €) [Περισσότερα]Tσάντα ώμου δερμάτινη καστώρ μαύρη με κρόσια (50,00 €) [Περισσότερα]ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑ (25,95 €) [Περισσότερα]ASOS Suede Shorts with Fringing (75,14 €) [Περισσότερα]Μπλούζα κοντομάνικη με κρόσσια (49,90 €) [Περισσότερα]Μπλούζα με κρόσσια (26,90 €) [Περισσότερα]Κορμάκι με κρόσσια στην πλάτη (39,90 €) [Περισσότερα]Suede γιλέκο με κρόσσια (169,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα