10 απαραίτητα "κομμάτια" για κάθε γυναίκα

Όταν φανταζόμαστε την τέλεια γκαρνταρόμπα, μπορεί το μυαλό μας κατευθείαν να ταξιδεύει σε ατελείωτες ντουλάπες γεμάτες ρούχα, ενώ στην πραγματικότητα μια πλήρης γκαρνταρόμπα, που μπορεί να μας δώσει αρκετά σύνολα για όλες τις περιστάσεις, αποτελείται από 10 μόνο κομμάτια! Συνδυάστε τα μεταξύ τους για το γραφείο, την καθημερινή βόλτα, αλλά και την βραδινή έξοδο.

ΑΣΠΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Μας βγάζει κυριολεκτικά ασπροπρόσωπες, αφού φοριέται με τα πάντα. Με μαύρο παντελόνι για το γραφείο, με skinny jeans και statement necklace για τις βραδινές

ώρες.

Πουκάμισο σε ανδρική γραμμή (15,39 €) [Περισσότερα]

ΛΕΥΚΟ T-SHIRT

Ακόμα καλύτερα αν έρχεται σε σετ των 2! Λευκά και μαύρα, απλά μπλουζάκια, δεν είναι ποτέ αρκετά! Αν τα βρίσκετε σε ευκαιρία, αγοράστε με την σέσουλα, αφού είναι το πιο βασικό κομμάτι για όλες τις εποχές. Καλοκαίρι με τζιν σορτς, χειμώνα για layering, και ότι πιο κατάλληλο για να φορέσετε μέσα από το μαύρο σακάκι.

Σετ 2 γυναικεία T-shirts Dim λευκό - μαύρο (15,00 €) [Περισσότερα]White short sleeve slash tee (6,50 €) [Περισσότερα]

ΜΑΥΡΗ PENCIL ΦΟΥΣΤΑ

Σας βγάζει από το πρόβλημα του τι να φορέσετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις παντός τύπου, από ένα προσωπικό ραντεβού μέχρι και το business meeting.

Φούστα (34,90 €) [Περισσότερα]Makis Tselios - Young Woman (22,50 €) [Περισσότερα]

ΜΑΥΡΕΣ ΓΟΒΕΣ

Ότι και αν φορέσεις, και αυτό είναι κανόνας, αν το φορέσεις με μαύρες κλασικές γόβες, μπορείς πραγματικά να δείχνεις κομψή και σέξι. Επένδυσε σε αυτό το ανεκτίμητο κομμάτι, και να είσαι σίγουρη πως θα κάνεις απόσβεση των χρημάτων σου πάρα πολύ γρήγορα.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ SALVATORE FERRAGAMO (285,00 €) [Περισσότερα]ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΓΟΒΕΣ SAGIAKOS (49,00 €) [Περισσότερα]

LBD

"One is never over-dressed or underdressed with a little black dress", είπε ο Karl Lagerfeld και νομίζω πως συμφωνεί μαζί του όλος ο γυναικείος πληθυσμός.

Βελούδινο μαύρο φόρεμα (36,40 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Darlink μαύρο (20,00 €) [Περισσότερα]

SKINNY JEANS

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει πήξει το μάτι μας -και η ντουλάπα μας- από τα boyfriend jeans, αλλά το κλασικό είναι κλασικό όπως και να το κάνουμε, και φέτος επανέρχονται δυναμικά τα straight leg jeans. Αν θες να ακολουθήσεις την τελευταία λέξη της μόδας, προτίμησε ένα cropped λίγο πάνω από τον αστράγαλο, αλλιώς do it yourself.

J BRAND Τζιν (169,00 €) [Περισσότερα]DIESEL Τζιν (90,00 €) [Περισσότερα]

BIKER JACKET

Σε αναρίθμητα σχέδια, και απίστευτα χαμηλές τιμές παντού πλέον, το biker jacket, έχει γίνει το «go to» κομμάτι, όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε λόγω καιρού και περιστάσεων.

Blue Vanilla Biker Jacket (48,62 €) [Περισσότερα]Barneys Biker Jacket in Leather Look (62,51 €) [Περισσότερα]

ΜΑΥΡΟ ΣΑΚΑΚΙ

Εάν θέλετε σίγουρα να πάρετε εκείνη την δουλειά, το μαύρο σακάκι, είναι ένα κομμάτι «κράχτης», σοβαρότητας και κομψότητας. Παρ’όλα αυτά, φανταστείτε πόσο θηλυκό μπορεί να γίνει με ένα τζιν σορτς, ή φορεμένο πάνω από ένα μίνι φόρεμα. Κομμάτι πασπαρτού λοιπόν, για ατελείωτους συνδυασμούς.

Ellos Γυναικείο μπλέιζερ (37,40 €) [Περισσότερα]Σακάκι spencer (14,99 €) [Περισσότερα]

ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Ακόμα καλύτερα εάν είναι σετ με το σακάκι.

Ψηλόμεση παντελόνα με ζωνάκι (39,50 €) [Περισσότερα]Cotton pants (32,50 €) [Περισσότερα]

ΜΑΥΡΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ

ΤΣΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΕ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΟΨΗ ΠΛΑΙΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ (27,95 €) [Περισσότερα]

Σε αυτή την λίστα βέβαια θα μπορούσαμε να προσθέσουμε ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες ή loafers, ένα statement κολιέ, ένα χρυσό ρολόι και ένα τοπ με ρίγες. Είναι μερικά από τα κομμάτια που μπορούν να αναβαθμίσουν όλους τους παραπάνω συνδυασμούς με χαμηλό κόστος, ιδίως τώρα που διανύουμε περίοδο εκπτώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα