Ζβέρεφ: “Πιθανότατα θα υποβληθώ σε εγχείρηση”

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αμέσως μετά τον αποκλεισμό του από τα φετινά ΑΤΡ Finals, μίλησε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την ήττα του από τον Ντομινίκ Τιμ, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στα μάτια του…

Ο Γερμανός τενίστας, που ολοκλήρωσε με θετικό πρόσημο τη σεζόν, παίζοντας στα ημιτελικά των τελικών της ΑΤΡ, αποκάλυψε πως θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις, που θα του δείξουν αν τελικά όντως περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα

στα μάτια του και θα χρειαστεί τη βοήθεια γιατρών για να το ξεπεράσει.

“Θα κάνω πολύ λίγες διακοπές φέτος. Αμέσως μετά το τουρνουά, θα πάω στη Νέα Υόρκη, όπου πιθανότατα θα υποβληθώ σε μια εγχείρηση στα μάτια μου. Μόλις αναρρώσω και έρθω και πάλι στην κανονικότητα, θα ξεκινήσω τις προπονήσεις μου ενόψει 2020”, τόνισε στις δηλώσεις του.

Ο Ζβέρεφ ταλαιπωρείται από πολύ υψηλά νούμερα αστιγματισμού και με τα συνεχόμενα ταξίδια και τις εναλλαγές κλιμάτων, έχει δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στα μάτια του.

Ζαλίζεται πολύ συχνά, δεν μπορεί να κινήσει όπως θέλει τα μάτια του και πολλές φορές ταλαιπωρείται από πόνο, όπως επεσήμανε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γερμανός.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ζβέρεφ: “Πιθανότατα θα υποβληθώ σε εγχείρηση” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα