Φέντερερ: “Ο Στέφανος με έκανε να παίξω έτσι…” – VIDEO

Εκνευρισμένος, το δίχως άλλο, από την ήττα του κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά για τα ημιτελικά του Nitto ATP Finals, αλλά παραδεχόμενος παράλληλα το τεράστιο ματς που έκανε ο Έλληνας τενίστας, ο Ρότζερ Φέντερερ αποχαιρέτησε τη σεζόν 2019…

Μία ακόμα πικρή ήττα προστίθεται στο “βιογραφικό” του Ρότζερ Φέντερερ…

Σύμφωνοι, είχε απέναντί του έναν φανταστικό Στέφανο Τσιτσιπά που έπαιξε ασύλληπτο τένις στη νίκη του επί του “Βασιλιά” αλλά και πάλι ο Μαέστρος είχε πάμπολλες ευκαιρίες για break, 12 το σύνολο εκμεταλλευόμενος μόνο

τη μία…

Εξού και ο φυσιολογικός εκνευρισμός που έβγαλε στη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας του ημιτελικού, δίχως όμως να μην σταθεί και στο εκπληκτικό τένις που έπαιξε ο Στεφ.

“Είχα και πάλι πάρα πολλές ευκαιρίες. Δεν ξέρω γιατί είχαμε πάλι αυτήν την εξέλιξη. Στο πρώτο break που υπέστην, έχασα δύο smash, αυτό δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί”.

“Αλλά δεν το άφησα να με καταβάλει. Μετά μπήκα στο ρυθμό του ματς, νομίζω έπαιξα πολύ καλό τένις αλλά και πάλι είχα κακά διαστήματα που κόστισαν. Ακολούθησε ένα κακό game και στο δεύτερο σετ. Πρέπει να πιστώσω στον Στέφανο το γεγονός ότι δεν με άφησε να παίξω όπως θα ήθελα” κατέληξε ο Ροτζ.

Κάπως έτσι κλείνει μια γλυκόπικρη σεζόν για τον Φέντερερ που έπαιξε τρομερό τένις για έναν άνθρωπο με κλεισμένα τα 38 του αλλά μένει η πικρή γεύση της απώλειας του Wimbledon κυρίως αλλά και των προσδοκιών που είχαν δημιουργηθεί για το κάτι παραπάνω στο Λονδίνο.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Ο Στέφανος με έκανε να παίξω έτσι…” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα