Ζβέρεφ: “Μεγάλος στόχος η κατάκτηση του US Open”

20:50 3/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας, χαρακτήρισε το US Open ως τη μεγάλη του ευκαιρία για να σπάσει το ρόδι σε Grand Slam διοργανώσεις.

Ο Γερμανός, έχει κατακτήσει Masters τουρνουά, έχει κερδίσει τα ΑΤΡ Finals, πλέον είναι χρυσός Ολυμπιονίκης. Τι του απομένει ; Μα φυσικά, η κατάκτηση Major τουρνουά.

Μετά τον θρίαμβό του στο Τόκιο, ο “Σάσα” με την άφιξή του στη Γερμανία, μίλησε για τους επόμενους μεγάλους στόχους του, με αφορμή την έναρξη του Αμερικανικού swing. Πέρυσι, ο Ζβέρεφ ήταν φιναλίστ στο US Open.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Χρειάζομαι οπωσδήποτε μερικές ημέρες ξεκούρασης μετά την προσπάθεια που έκανα στο Τόκιο. Θέλω να απολαύσω τη μεγάλη νίκη μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφερα στο Αμβούργο το χρυσό μετάλλιο.

Έχω κερδίσει όλα τα μεγάλα events στο τένις, εκτός από Grand Slam. Αυτός, είναι ο μεγάλος μου στόχος από εδώ και στο εξής.

Πέρυσι προηγήθηκα 0-2 στον τελικό του US Open και δεν κατάφερα να κερδίσω. Φέτος είναι το μεγάλο στοίχημα, αυτό το τουρνουά. Θέλω να φτάσω μέχρι τέλους στη Νέα Υόρκη”.

The post Ζβέρεφ: “Μεγάλος στόχος η κατάκτηση του US Open” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα