Υπόκλιση Νόλε σε Ράφα και Μεντβέντεφ – VIDEO

Συγχαρητήρια από τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε Ράφα Ναδάλ και Ντανίλ Μεντβέντεφ για την πορεία τους στο τελευταίο Major της χρονιάς

Το αποτέλεσμα του τελικού του US Open, σίγουρα δεν βόλεψε τον Νόβακ Τζόκοβιτς αφού ο Ράφαελ Ναδάλ ξέφυγε στα τρία Grand Slam από τον Σέρβο, στην άτυπη μάχη των δύο σπουδαίων τενιστών για το ρεκόρ των περισσότερων κατακτήσεων Grand Slam

που θα αποτελέσει και ένα δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί για τον τίτλο του G.O.A.T.

Παρ’όλαυτά, ο Σέρβος έδειξε πόσο σπουδαίος πρωταθλητής είναι, συγχαίροντας τον Ναδάλ για την κατάκτηση του 19ου Grand Slam της καριέρας του με το οποίο πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από τον Φέντερερ που έχει 20 Majors.

Ο Νόλε, ανέβασε ένα post στη σελίδα του στο Facebook, μοιράζοντας το βίντεο του ATP Tour με τη στιγμή που ο Ναδάλ πέφτει στο έδαφος, μετά την ολοκλήρωση του συγκλονιστικού τελικού με τον Μεντβέντεφ.

“Συγχαρητήρια στον Ράφα που δημιουργεί ιστορία στο άθλημά μας και δείχνει το μαχητικό του πνεύμα και την αποφασιστικότητά του” έγραψε χαρακτηριστικά ο 32χρονος από το Βελιγράδι που πλέον νιώθει καυτή την ανάσα του Ισπανού, στη μάχη για το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τέλος της χρονιάς.

Ο Νόλε υποκλίθηκε και στον Ντανίλ Μεντβέντεφ από τον οποίον περιμένει σπουδαία πράγματα στο μέλλον.

“Συγχαρητήρια και στον Ντανίλ Μεντβέντεφ για το απίστευτο Καλοκαίρι στα hard court των ΗΠΑ. Πρέπει να είσαι υπερήφανος για τον εαυτό σου. Σπουδαία πράγματα έρχονται για σένα. Μπράβο παιδιά και ευχαριστώ για το φανταστικό παιχνίδι που μας χαρίσατε”



The post Υπόκλιση Νόλε σε Ράφα και Μεντβέντεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα