Αντρέσκου: “Δεν το έχω… χωνέψει ακόμα” – VIDEO

22:07 9/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Μπιάνκα Αντρέσκου παραμένει “σοκαρισμένη” από την κατάκτηση του παρθενικού της Grand Slam τίτλου και αποκαλύπτει το κρυφό γούρι της!

Είναι το πρόσωπο των ημερών στο γυναικείο τένις!

Η 19χρονη Μπιάνκα Αντρέσκου μπαίνει στο όλο και αυξανόμενο κλαμπ των νικητριών του πρώτου τους Slam την τελευταία τριετία μαζί με τις Γέλενα Οσταπένκο, Καρολίν Βοζνιάκι, Σλόαν Στίβενς,

Ναόμι Οσάκα αλλά και τη Σιμόνα Χάλεπ που έχει διπλασιάσει πλέον τις κατακτήσεις της!

Η νεαρή Καναδή δίνει φυσικά σωρεία συνεντεύξεων στη Νέα Υόρκη μετά τον θρίαμβό της εκεί, αφού πρώτα έκανε το καθιερωμένο photoset με το τρόπαιό της στην πόλη!

“Δεν έχω αντιληφθεί ακόμα τι έχω πετύχει. Είναι “τρελό” αυτό που μου συμβαίνει τις τελευταίες μέρες αλλά μπορώ να το συνηθίσω, δεν παραπονιέμαι!” δηλώνει η Μπιάνκα.

“Χτες το βράδυ πριν να πάω για ύπνο, πήρα ένα λεπτό να εκτιμήσω το γεγονός ότι είμαι ευγνώμων. Γιατί δεν ήταν εύκολο να φτάσω εδώ. Έχοντας ξεκινήσει το τένις από τα επτά μου, η σκληρή δουλειά για να είμαι εδώ ήταν πολλή. Αλλά έρχονται τέτοιες στιγμές και σε ανταμείβουν και με το παραπάνω” πρόσθεσε η Νο5 τενίστρια του κόσμου.

Όσον για το…γούρι της δεν είναι άλλο από το σκυλάκι της, την Κόκο που ήταν στην αγκαλιά της μητέρας της κατά τη διάρκεια του τελικού και δεν την αποχωρίζεται ποτέ στα τουρνουά που αγωνίζεται!

Κώστας Αϊτάκης

The post Αντρέσκου: “Δεν το έχω… χωνέψει ακόμα” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα