Ξύπνησε η Αντρέσκου μπροστά στο κοινό της (vid)

Σπουδαία όσο και δύσκολη νίκη πέτυχε η Μπιάνκα Αντρέσκου στην πρεμιέρα της στο National Bank Open της πατρίδας της, βγάζοντας εκτός την πρόσφατη πρωταθλήτρια του Σαν Χοσέ και ιδιαίτερα φορμαρισμένη, Ντάρια Κασάτκινα.

Το πρώην Νο4 και νυν Νο53 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και επιβλήθηκε με 7-6(5), 6-4 της νεαρής Ρωσίδας, παίρνοντας το εισιτήριο για το 2ο γύρο της WTA

1000 διοργάνωσης όπου την περίμενε η Αλιζέ Κορνέ.

Η Αντρέσκου, πρωταθλήτρια της διοργάνωσης το 2019, έσωσε τα 9 από τα 16 break points της Κασάτκινα ενώ η ίδια πέτυχε 8 συνολικά στο σερβίς της αντιπάλου της, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που το σερβίς έπαιξε τον μικρότερο ρόλο.

Αυτή ήταν η 10η νίκη της Αντρέσκου κόντρα σε Top10 αντίπαλο, με 8 από αυτές τις νίκες να έχουν έρθει τη σεζόν 2019 όπου κατέκτησε και το US Open. Παράλληλα, αυτή ήταν η 3η νίκη της Καναδέζας σε ισάριθμες αναμετρήσεις με αντίπαλο την Κασάτκινα.

“Είμαι χαρούμενη με το πόσο ήρεμη ήμουν. Έτσι τα είχα καταφέρει και τις δύο τελευταίες φορές κόντρα στην Ντάρια. Έμενα όσο πιο ήρεμη και χαλαρή μπορούσα. Προφανώς έπρεπε να ήμουν σταθερή και επιθετική γιατί δεν θες να μπαίνεις σε μεγάλα ράλι κόντρα στη Ντάρια. Το λατρεύει αυτό το παιχνίδι” είπε η ανακουφισμένη Αντρέσκου αμέσως μετά.

Game. Set. Bibi @Bandreescu_ digs deep and moves on to the 2R in Toronto!#NBO22 pic.twitter.com/In5T4NrUnH

wta (@WTA) August 10, 2022

WTA NATIONAL BANK OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Ξύπνησε η Αντρέσκου μπροστά στο κοινό της (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα