Εντυπωσιακή νίκη του Φριτς επί του Μάρει (vids)

Άλλη μια εντυπωσιακή νίκη για τον Τέιλορ Φριτς τη φετινή σεζόν στο ATP Tour.

Ο νεαρός Αμερικανός που έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν 2020 λόγω σοβαρού προβλήματος τραυματισμού, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα του στο Masters του Μόντρεαλ και απέκλεισε με το εντυπωσιακό 6-1, 6-3 το πρώην Νο1 της κατάταξης, Άντι Μάρει για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

Το Νο10 του ταμπλό και

Νο13 στον κόσμο, πήρε τη συντριπτική πλειοψηφία των κρίσιμων πόντων στο ματς και μετά από 1 ώρα και 28 λεπτά, εξασφάλισε το εισιτήριο για τη φάση των “32” όπου θα συναντήσει τον συμπατριώτη του, Φράνσις Τιαφό.

“Είναι τιμή να βρίσκομαι στο court με τον Άντι. Είχα την ευκαιρία να παίξω μαζί του. Κυριαρχούσε στο tour πριν έρθω εγώ και είναι τιμή μόνο και μόνο να παίζω αντίπαλός του” είπε ο 23χρονος Αμερικανός.

Ο Φριτς έσωσε το μοναδικό break point που δημιούργησε στο ματς ο Μάρει και με τέσσερα breaks στο σερβίς του αντιπάλου του, έφτασε εύκολα στην τελική επικράτηση.

“Συνήθως δεν παίζω καλά σε αυτό το σημείο της χρονιάς, πριν το US Open οπότε φέτος νιώθω πολύ καλά και φαίνεται να είναι διαφορετικά. Παίζω πολύ καλό τένις αυτή τη στιγμή” πρόσθεσε ο Φριτς.

Σε άλλους αγώνες για το βραδινό πρόγραμμα της Τρίτης στο Μόντρεαλ, ο Χόλγκερ Ρουν πέτυχε μόλις τη δεύτερη νίκη του στα τελευταία 10 παιχνίδια που έχει δώσει στο tour, επικρατώντας με 6-3, 7-5 του Φάμπιο Φονίνι και θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα στο 2ο γύρο του Καναδέζικου Masters.

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο εξασφάλισαν και οι Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ και Κάμερον Νόρι, με τον Ισπανό να κερδίζει 7-6, 6-3 τον Μάρκος Γκιρόν και τον αριστερόχειρα Βρετανό να επικρατεί 6-4, 6-4 του Μπράντον Νακασίμα.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας και στο μοναδικό ματς για το 2ο γύρο της διοργάνωσης, ο Χούμπερτ Χουρκάτς πήρε εκδίκηση από τον Εμίλ Ρουσουβουόρι για την πρόσφατη ήττα στην Ουάσιγκτον, επικρατώντας με 6-3, 6-7(2), 6-2 του Φινλανδού. Πλέον, ο Πολωνός περιμένει το νικητή Σβάρτσμαν-Άλμπερτ Ράμος στη φάση των “16”.

NATIONAL BANK OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Εντυπωσιακή νίκη του Φριτς επί του Μάρει (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα