Βρίσκει ρυθμό ο Κύργιος, με ανατροπή ο Βαβρίνκα – VIDEO

13:06 3/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Νικ Κύργιος στον δεύτερο του αγώνα στο Murray River Open κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του συμπατριώτη του Χάρι Μπουρσιέ με 6-2, 7-6(7), επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί.

Ο Νο.47 πλέον στο κόσμο Νικ, μετά την πρώτη αναμέτρηση που φάνηκε λίγο «μουδιασμένος» στο ξεκίνημα εξαιτίας της έλλειψης αγώνων για μεγάλο διάστημα, σήμερα απέναντι στον Μπουρσιέ, έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Το πρώτο σετ

ξεκίνησε αρκετά καλά για τον Κύργιο, αφού πέραν των εξαιρετικών του ποσοστών κερδισμένων πόντων στο πρώτο σερβίς(12/13, 92%), το πιεστικό παιχνίδι που επιλέγει πάντοτε να κάνει με κύριο χαρακτηριστικό το καλό φορχαντ, δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο του.

Τα μεγάλα ποσοστά του Νικ στις επιστροφές των σερβίς του αντιπάλου του ήταν αν μη τι άλλο ένα ακόμη σημαντικό κλειδί για την κατάκτηση του εναρκτήριου σετ.

Το δεύτερο σετ ήταν σαφώς καλύτερο για τον Μπουρσιέ, Νο.324 στο κόσμο, αφού βελτίωσε πολύ τα ποσοστά του τόσο σε πρώτο, όσο και δεύτερο σερβίς. Οι δύο παίκτες πήγαν χέρι-χέρι ως το tie-break, διατηρώντας το σερβίς τους, αμφότεροι.

Εκεί, ο Νικ παρότι αντιμετώπισε τρία set point μπροστά του, κατάφερε και έδειξε ψυχραιμία κερδίζοντας τελικά το παιχνίδι και παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του τουρνουά.

Kyrgios defeats Bourchier 6-2 7-6(7)

"I definitely feel at home playing in the Aus open, I love it here" – @NickKyrgios pic.twitter.com/NgEiZt3rcO

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 3, 2021

Σε άλλα σημαντικά παιχνίδια της διοργάνωσης, ο Στάνισλας Βαβρίνκα έκανε πρεμιέρα στο τουρνουά, επικρατώντας του Μίκαϊλ Κουκούσκιν με 4-6, 6-3, 6-1. Ο Ελβετός παρότι δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι χάνοντας στο πρώτο σετ, στη συνέχεια βρήκε ρυθμό παίζοντας εξαιρετικό τένις πήρε εύκολα τη νίκη απέναντι στον τενίστα από το Καζακστάν.

Ακόμη σε ένα άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ είχε εύκολο σχετικά έργο απέναντι στον Άντριου Χάρις Νο.232 της παγκόσμιας κατάταξης, επικρατώντας με 6-3, 6-3.

MURRAY RIVER OPEN DRAW OOP ( +9h )

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Βρίσκει ρυθμό ο Κύργιος, με ανατροπή ο Βαβρίνκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα