ATP Cup: Δύναμη η Γερμανία, απειλεί τη Σερβία – VIDEO

07:55 3/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Την πρεμιέρα της στο ATP Cup πραγματοποίησε την Τετάρτη η Γερμανία και απέδειξε ότι είναι μια πολύ δυνατή χώρα που έχει προοπτικές στο θεσμό.

Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ζαν Λενάρντ Στρουφ κέρδισαν τους Ντένις Σαποβάλοφ και Μίλος Ράονιτς, στέλνοντας την πατρίδα τους στον “τελικό” της Πέμπτης απέναντι στη Σερβία όπου θα κριθεί ποια ομάδα θα εξασφαλίσει την 1η θέση από το Group A της διοργάνωσης.

Το Νο1 της Γερμανίας, Σάσα Ζβέρεφ, χρειάστηκε να ανατρέψει το προβάδισμα του Σαποβάλοφ στο ντέρμπι των

δύο κορυφαίων των δύο χρών, για να φτάσει στην τελική επικράτηση με 6-7(5), 6-3, 7-6(4) και να πάρει εκδίκηση από τον αριστερόχειρα Καναδό για την περσινή ήττα στο ίδιο τουρνουά.

Νωρίτερα, ο Ζαν Λενάρντ Στρουφ έπιασε σπουδαία απόδοση στη νίκη με 7-6(4), 7-6(1) επί του Μίλος Ράονιτς, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη της Γερμανίας.

"He was annoying me."

Ah, that brotherly love.#ATPCup | #TeamGermany | @AlexZverev pic.twitter.com/V7nAUIqNC6

— ATPCup (@ATPCup) February 3, 2021

Την ίδια ώρα είχαμε την αναμέτρηση της Ιταλίας με τη Γαλλία, όπου οι Μπερετίνι και Φονίνι σημείωσαν τη δεύτερη νίκη για την πατρίδα τους και παράλληλα το εισιτήριο για τα ημιτελικά του ATP Cup.

Στο πρώτο ματς της ημέρας, ο Φάμπιο Φονίνι κέρδισε 6-1, 7-6(1) τον Μπενουά Περ σε ένα από τα πολυαναμενόμενα ραντεβού της διοργάνωσης το οποίο μας χάρισε “τρελές” στιγμές και highlights.

Αμέσως μετά, το Νο1 των Ιταλό, Ματέο Μπερετίνι, επικράτησε 6-4, 6-2 του Γκάελ Μονφίς, στο ντεμπούτο του Γάλλου στη νέα σεζόν.

ATP CUP DRAW OOP ( +9h )

The post ATP Cup: Δύναμη η Γερμανία, απειλεί τη Σερβία – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα