Βον για Σίνερ: “Μου θυμίζει τον Ρότζερ”

16:16 3/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ATP μίλησε η 39χρονη πρώην σκιέρ, και κάτοχος Ολυμπιακού μεταλλίου, Λίντσεϊ Βον, σχετικά με το επίπεδο και την εξέλιξη του Γιανίκ Σίνερ. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως πίστευε πως αργά η γρήγορα θα ερχόταν το πρώτο Grand Slam, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως της θυμίζει τον Ρότζερ Φέντερερ.

“Πάντα πίστευα ότι ήταν πραγματικά ξεχωριστό το γεγονός ότι είναι

πρώην δρομέας σκι και προφανώς εκεί συνδεθήκαμε. Είναι πολύ ντροπαλός τύπος, αλλά είναι πραγματικά ταπεινός και πάντα πολύ ευγενικός. Νομίζω ότι έχει απλά μια υπέροχη προοπτική για το άθλημα και μάλιστα σ’ έναν βαθμό, που μερικά από αυτά προέρχονται από το σκι. Έχουμε μιλήσει για αυτό αρκετές φορές.

Είναι απλά ένας σπουδαίος αθλητής, πολύ έξυπνος και δεν εκπλήσσομαι που κέρδισε στην Αυστραλία. Πίστευα ότι θα κέρδιζε πριν το κάνει, αλλά είναι αυτός που είναι και θα είναι στους κορυφαίους για πολύ καιρό. Και μου θυμίζει πραγματικά τον Ρότζερ, για να ειμαι ειλικρινής.

Αν είναι υπό πίεση και πρέπει να σερβίρει, έχει match point ή κάτι τέτοιο, η λογική λέει πως αν χάσει τον πόντο, δεν πρόκειται να τον επηρεάσει. Έτσι είναι το είδος της αφοβίας που γίνει τα πάντα στο κορτ, ό,τι και να γίνει. Και αυτή η προοπτική, πιστεύω, είναι πραγματικά διαφορετική από τους περισσότερους ανθρώπους, τους περισσότερους αθλητές, και νομίζω ότι το χρησιμοποιεί προς όφελός του.”

Hosting Lindsey and skiing near my hometown is something that l'll treasure for a long time. It's hard to put into words how truly special it was for me to spend the day and ski with one of the greatest to ever do it pic.twitter.com/P9MVYwLPnp

— Jannik Sinner (@janniksin) October 16, 2022

The post Βον για Σίνερ: “Μου θυμίζει τον Ρότζερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα