Βόμβα: “Διαζύγιο” για Λεμπρόν και Γκαλάν!

20:41 8/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Αιφνίδιο τέλος είχε μία από τις σπουδαιότερες συνεργασίες στον κόσμο του πάντελ, με τους Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν να τραβούν ξεχωριστούς δρόμους. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε από απόφαση του Γκαλάν και ήρθε στον απόηχο όσων συνέβησαν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, στο Qatar Major.

Στην πραγματικότητα, το “διαζύγιο” των δύο κορυφαίων Ισπανών μοιάζει με… αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Ήδη από το περασμένο φθινόπωρο

υπήρχε αρκετή φημολογία πως οι δυο τους έχουν απολέσει τη χημεία που τους ανέδειξε σε απόλυτους πρωταγωνιστές στο Τουρ, με αποτέλεσμα να αναζητούν διαφορετικές συνεργασίες.

Αν και κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά και οι Λεμπρόν/Γκαλάν μπήκαν μαζί στο 2024, κατακτώντας μάλιστα το τρόπαιο στο πρώτο τουρνουά της χρονιάς, όλα “γκρεμίστηκαν” λίγες ημέρες αργότερα στο Κατάρ. Το προαναφερθέν συμβάν με την… παραλίγο αποβολή του Λεμπρόν αποδείχθηκε αργότερα πως δεν τελείωσε εντός κορτ.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, μετά τον αγώνα ο Λεμπρόν δύο φορές πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις τους Γιάνγκουας και Γκαρίδο, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να χρειαστεί να αποχωρήσουν από τις αθλητικές εγκαταστάσεις υπό την προληπτική προστασία ομάδας σεκιούριτι.

Το συμβάν αυτό δεν διέφυγε της προσοχής της FIP, οπότε το προσεχές διάστημα είναι πιθανό ο Λεμπρόν να δεχθεί σχετική ποινή από τη Διεθνή Ομοσπονδία.

Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Γκαλάν, ο οποίος ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Instagram το τέλος της συνύπαρξής του με τον Λεμπρόν, έπειτα από τέσσερα συναρπαστικά χρόνια.

“Θέλω να σας πω πως πήρα την απόφαση να χωρίσω από τον Χουάν (Λεμπρόν). Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά ήρθε έπειτα από πολλή σκέψη και μελέτη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Χουάν για τα τέσσερα χρόνια που μοιραστήκαμε μαζί. Είναι χρόνια που θα μου μείνουν αξέχαστα. Σου εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο για το μέλλον του, Χουανίτο. Σου στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά”, ανέφερε στο μήνυμά του ο Γκαλάν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ale Galán (@alegalan96)

Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε και η αντίστοιχη ανάρτηση από τον Λεμπρόν, ως… ρέβιεμ της σπουδαίας συνεργασίας που είχε με τον Γκαλάν.

“Για να συνοψίσω (όσα σκέφτομαι) αυτή η ανάρτηση είναι υπερβολικά μικρή. Γκαλάν, σε ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε εντός και εκτός κορτ αυτά τα τέσσερα χρόνια. Ξεκινήσαμε σαν δύο παιδιά και πετύχαμε όλους τους στόχους μας. Ευχαριστώ την οικογένεια, την ομάδα και τους φίλους που ήταν πάντα μαζί μας. Στηριχθήκαμε στους καλύτερους ανθρώπους γύρω μας, που μας βοήθησαν να φτάσουμε στην κορυφή.

Νομίζω ότι και οι δύο θα θέλαμε έναν διαφορετικό αποχαιρετισμό, αλλά σέβομαι την απόφαση σου και σου εύχομαι τα καλύτερα. Ευχαριστούμε τον Μαριάνο, τον Χόρχε και όλη την ομάδα του M3 που ήταν πάντα μαζί μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την μεγάλη περιπέτεια, ήταν ένα από τα σημαντικότερα στάδια της καριέρας μου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη που μας δίνατε πάντα, στα εύκολα και στα δύσκολα”, ανέφερε ο Λεμπρόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juan Lebrón Chincoa (@juanlebronc)

Πριν καν… καθίσει η σκόνη της ανακοίνωσης, οι Λεμπρόν και Γκαλάν ήδη βρήκαν τους νέους παρτενέρ με τους οποίους θα πορευθούν.

Για τον Γκαλάν ο Φεντερίκο Τσινγκότο είναι αυτός που θα σταθεί πλάι του στο κορτ. Ο Αργεντινός έδειξε τρομερά ανταγωνιστικό πρόσωπο το 2023, ενώ έκλεισε τη χρονιά και με την κατάκτηση του Barcelona Master Final, παρέα με τον Πακίτο Ναβάρο.

Ο Λεμπρόν από την πλευρά του θα έχει πια δίπλα του τον Χερόνιμο “Μόμο” Γκονθάλεθ. Αν και δεν υπάρχει ως τώρα κάποια ανακοίνωση, οι δυο τους δήλωσαν συμμετοχή ως δίδυμο στο τουρνουά Puerto Cabello P2 (25-31 Μαρτίου), οπότε έτσι επαληθεύεται η έναρξη της συνεργασίας τους.

Πάντως, σημειώνεται ότι το αμέσως επόμενο τουρνουά στο Premier Padel είναι το Acapulco P1 στο Μεξικό, όπου Λεμπρόν και Γκαλάν είχαν δηλώσει συμμετοχή ως δίδυμο πριν προκύψει ο χωρισμός τους. Άρα, υπάρχει η πιθανότητα οι δυο τους να δώσουν μία τελευταία… παράσταση πριν προχωρήσουν στη νέα εποχή.

The post Βόμβα: “Διαζύγιο” για Λεμπρόν και Γκαλάν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα