Ηράκλειο: Στον τελικό των διπλών Σακελλαρίδη και Χριστοφή

16:41 8/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Την πρόκριση στον τελικό των διπλών πήραν οι Σαπφώ Σακελλαρίδη και Ελένη Χριστοφή, στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αμφότερες έπαιξαν και στα μονά, έχοντας ολοκληρώσει τις προσπάθειές τους.

Συγκεκριμένα, οι Ελληνίδες τενίστριες επιβλήθηκαν σήμερα Παρασκευή  του λιθουανικού

διδύμου, Κλαούντιγια Μπουμπελούτε και Ιβέτα Ντάπκιουτ, με 6-3, 6-2, μετά από 66 λεπτά παιχνιδιού στο χωμάτινο Court 12.

Για να φτάσουν ως εδώ, οι κορυφαίες του ταμπλό αρχικά κέρδισαν τις Ρεμπέκα Έρινγκτον (Καναδάς) και Στυλιανή Ρουσσοπούλου, με 6-1, 6-1, και στα προημιτελικά τις Ιταλίδες, Ζινέβρα Παρεντίνι Βαλέγκα Μοντεμπρούνο, και Μαρία Βιτόρια Βιβιάνι, με 6-0, 6-3.

Όσον αφορά τα μονά, η Σαπφώ σήμερα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειές της, μετά το 6ο game του πρώτου set. Αντιμετώπισε την την 16χρονη Βουλγάρα, Ροσίτσα Ντέντσεβα, όμως το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 5-1 του πρώτου μέρους.

Πριν τα προημιτελικά είχε μετρήσει 2 νίκες. Αρχικά επικράτησε της Στυλιανή Ρουσσοπούλου με 6-2, 6-3 σε 76 λεπτά, ενώ στον δεύτερο γύρο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της 21χρονης Ιταλίδας, Λάουρα Μάιρ, με 7-5, 6-3, μετά από μία ώρα και 39 λεπτά αγώνα.

Παράλληλα η Χριστοφή είχε μία νίκη και μία ήττα στο κυρίως ταμπλό της ITF διοργάνωσης. Στην πρεμιέρα της νίκησε την 22χρονη Ινδή, και qualifier, Ανίκα Κάναν, με 6-0, 6-0, όμως στο δεύτερο γύρο έχασε από την 19χρονη Γερμανίδα, Μαρί Βογκτ, με 7-5, 6-3.

The post Ηράκλειο: Στον τελικό των διπλών Σακελλαρίδη και Χριστοφή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, Σακελλαρίδη, Χριστοφή,irakleio, sakellaridi, christofi