Serbia Open: “Του χρόνου θα προσκαλέσουμε τον Ρότζερ”

Το Serbia Open επιστρέφει στο κάλενταρι της ATP, για πρώτη φορά μετά το 2012. Τα δύο μεγαλύτερα ονόματα που θα συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη διοργάνωση (19-25 Απριλίου) φέτος είναι αυτά των Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντομινίκ Τιμ.

Ο διευθυντής του event και αδερφός του Νόβακ, Τζόρτζε Τζόκοβιτς, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Wish&Go Podcast αποκάλυψε

τις μεγάλες βλέψεις που έχει για το τουρνουά, ενώ δήλωσε πως επιθυμεί διακαώς να φέρει τον Φέντερερ στο Βελιγράδι το 2022.

“Την φετινή χρονιά δεν καλέσαμε τον Ρότζερ, επειδή έπρεπε να διανείμουμε ορθά το μπάτζετ μας. Δεν μπορούσαμε να το ξοδέψουμε όλο σε έναν παίκτη. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να τον φιλοξενήσουμε τουλάχιστον μία φορά, πριν ολοκληρώσει την καριέρα του. Θα τον προσκαλέσουμε του χρόνου, σας το υπόσχομαι”, δήλωσε ο Τζόρτζε Τζόκοβιτς.

Για την ανάμειξη του Νόβακ στη διοργάνωση, είπε: “Ζήτησα από τον Νόβακ να μην εμπλακεί στην οργάνωση του τουρνουά, καθώς θα του φερθούμε όπως σε όλους τους υπόλοιπους τενίστες. Θέλω να το απολαύσει και να νιώσει σαν παίκτης. Φυσικά, συμμετείχε στην απόκτηση της άδειας για το τουρνουά και ενθουσιάστηκε πολύ με αυτό. Νομίζω ότι θα τον εκπλήξω με μερικά πράγματα που έχουμε κανονίσει για τους παίκτες”.

Για την επιθυμία του να μετατραπεί το Serbia Open σε 500αρι τουρνουά, συμπλήρωσε: “Έχουμε πολύ μεγάλους στόχους. Στο μέλλον θέλουμε να γίνουμε ένα 500αρι τουρνουά. Αν τα καταφέρουμε, τότε θα αγοράσουμε αυτή την άδεια. Το Barcelona Open διεξάγεται την ίδια εβδομάδα, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που δύο ΑΤΡ 500 τουρνουά θα πραγματοποιούνται την ίδια εβδομάδα”.

Γιάννης Μαύρος

The post Serbia Open: “Του χρόνου θα προσκαλέσουμε τον Ρότζερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα