Τέλος η συνεργασία Babolat – French Open

Μετά από 11 χρόνια συνεργασίας, οι δρόμοι των δύο πιο εμπορικών Γαλλικών οργανισμών τένις, χωρίζουν… 

H κορυφαία Γαλλική εταιρία με είδη τένις, Babolat, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με το φημισμένο Γαλλικό Όπεν.

Από το 2011, η Babolat ήταν ο επίσημος προμηθευτής του 2ου Grand Slam της σεζόν, σε επίπεδο ρακετών, μπαλών και stringing services.

Η διοργάνωση του 2019 κατά την οποία ο κορυφαίος πρεσβευτής της εταιρίας, Ράφαελ Ναδάλ, κατέκτησε τον 12ο τίτλο

του στο Παρίσι, ήταν και η τελευταία χρονιά συνεργασίας.

Σε επίπεδο υπηρεσιών stringing, η Babolat όλα αυτά τα χρόνια, πρόσφερε εξειδικευμένες και καινοτόμες υπηρεσίες στους αθλητές που έπαιρναν μέρος στο Παριζιάνικο Major ενώ είχε αναπτύξει μια από τις κορυφαίες μπάλες, ειδικές για χωμάτινες επιφάνειες.

“Babolat και Roland Garros είναι δύο brands αφιερωμένα στους λάτρεις του τένις. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας με τα εξειδικευμένα προϊόντα, το πνεύμα του Roland Garros μπήκε σε άλλη διάσταση. Η καινοτομία, το πάθος και η τελειότητα, ήταν τα χαρακτηριστικά αυτής της συνεργασίας που έφτανε σε κάθε court ανά τον κόσμο. Μαζί γράψαμε ιστορία” είπε ο πρόεδρος της Babolat, Ερίκ Μπαμπολά.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Babolat που ήταν μαζί μας για μια δεκαετία. Αυτή η συνεργασία ήταν πλούσια. Η Babolat μας έδωσε τη τεχνογνωσία της, ειδικά στο πεδίο της καινοτομίας” επεσήμανε ο Μπερνάντ Τζιοντιτσέλι, πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας.

Ο Ερίκ Μπαμπολά, πρόσθεσε: “Τα δύο brand θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και να μοιράζονται το ίδιο πάθος για το τένις. Θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία στη Γαλλία και παγκοσμίως”

The post Τέλος η συνεργασία Babolat – French Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα