Τζόκοβιτς: “Ανυπομονώ για αυτή την μάχη”

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ματέο Μπερετίνι θα παλέψουν αύριο 11/7 στις 16:00 GR για το τρόπαιο του Wimbledon.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο αθλητές θα δώσουν τα πάντα στο court. Βρίσκονται και οι δύο σε εκπληκτική σωματική, αλλά και πνευματική κατάσταση. Αναμένεται ένας άκρως ανταγωνιστικός αγώνας, μια αμφίρροπη μάχη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος πρωταθλητής ενόψει του μεγάλου τελικού:

“Θεωρώ πως το τελικό σκορ δεν σημαίνει

τίποτα. Η απόδοση του Σαποβάλοφ ήταν πολύ καλύτερη από ότι δείχνει το σκορ. Ήταν εξαιρετικός στα service game του στο πρώτο σετ και στο δεύτερο ήταν καλύτερος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θέλω να τον συγχαρώ για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε αυτές τις δύο εβδομάδες.

Απλώς πιστεύω ότι ήμουν πιο ψύχραιμος από εκείνον στις καθοριστικές στιγμές του παιχνιδιού. Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Ντένις Σαποβάλοφ, ειδικά στο γρασίδι. Είναι ένας από τους καλύτερους servers στο tour, χωρίς αμφιβολία.

Όσον αφορά στον τελικό, δεν υπάρχουν περιθώρια πολλών λαθών. Σημαίνει τα πάντα για μένα. Για αυτό είμαι εδώ, για αυτό παίζω. Είμαι σε θέση να παλέψω για άλλο ένα grand slam. Σε έναν τελικό μπορούν να γίνουν τα πάντα. Ο Μπερετίνι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, σερβίρει πολύ καλά. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας, ανυπομονώ για αυτή την μάχη”.

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

The post Τζόκοβιτς: “Ανυπομονώ για αυτή την μάχη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα