Τσόριτς: “Είμαι ευγνώμων που παίχτηκε τένις φέτος”

Με δημοσίευση του στα social media o Μπόρνα Τσόριτς, γνωστοποίησε πως μετά από ολιγοήμερη ξεκούραση θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την νέα σεζόν.

Ο 23χρονος Κροάτης ολοκλήρωσε τις προσπάθειες του για την φετινή χρονιά, στο Paris ATP, που αποκλείστηκε στον γύρο των “32” από τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμσον.

O Νο23 της Παγκόσμιας κατάταξης

ήταν εξαιρετικός την φετινή χρονιά, τόσο στο Petersburg ATP, όσο και στο US Open. Στην Ρωσία έφτασε ως τελικό, όπου ηττήθηκε από το Νο8 της Παγκόσμιας κατάταξης, Αντρέι Ρούμπλεφ με 7-6, 6-4. Αξιοσημείωτο είναι ότι στα ημιτελικά της διοργάνωσης απέκλεισε τον Μίλος Ράονιτς.

Στην Αμερική ήταν και πάλι απίστευτος. Αφού άφησε εκτός US Open, τον δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά, στον γύρο των “32”, δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην τεράστια πίεση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα προημιτελικά και αποχαιρέτησε το τουρνουά.

Στην ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook συγκεκριμένα ανέφερε :

“Η σεζόν 2020 τελείωσε για μένα. Ήταν μια απρόβλεπτη και δύσκολη χρονιά για ολόκληρο τον κόσμο. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που το “tour” μου στο τένις κατάφερε να συνεχιστεί την δύσκολη αυτή περίοδο. Ελπίζω τα τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν να αποδείχθηκαν θετικά, για όλους τους φιλάθλους. Ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν σκληρά, ώστε να είναι δυνατή η διεξαγωγή των διοργανώσεων. Τώρα θα ξεκουραστώ για λίγες μέρες και μετά θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για την νέα σεζόν. Σας ευχαριστώ για όλη σας την υποστήριξη, σημαίνει πραγματικά πολλά”.

Γιάννης Μαύρος

The post Τσόριτς: “Είμαι ευγνώμων που παίχτηκε τένις φέτος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα