Τσιτσιπάς-Μπερετίνι: Η δεύτερη πρεμιέρα τους στη Μελβούρνη (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ματέο Μπερετίνι θα αναμετρηθούν στο πρόγραμμα της Δευτέρας για τον 1ο γύρο του Australian Open σε ένα από τα παιχνίδια που αναμφίβολα ξεχωρίζουν. Μπορεί ο Ιταλός να έχει υποχωρήσει από το Νο6 στο Νο125, λόγω των πολλών τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν πέρσι, ωστόσο παραμένει ένας δύσκολος αντίπαλος και φυσικά δεν είναι και τόσο…καλοδεχούμενος σε 1ο γύρο ενός Grand Slam για τον οποίοδήποτε τενίστα. 

Ωστόσο,

αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Τσιτσιπάς και Μπερετίνι κοντράρονται στην πρεμιέρα ενός Australian Open. Η πρώτη ήταν το 2019 με τον Στέφανο Τσιτσιπά να επικρατεί με 6-7(3), 6-4, 6-3, 7-6(4) μετά από 2 ώρες και 57 λεπτά.

Αυτή η νίκη ήταν η αρχή μιας τεράστιας πορείας που έχει σημαδέψει τον Έλληνα τενίστα καθώς η συνέχεια είναι γνωστή. Βίκτορ Τροϊτσκι, Νικιολόζ Μπασιλασβίλι και φυσικά Ρότζερ Φέντερερ με τον Τσιτσιπά να φτάνει στη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, αλλά και στα ημιτελικά λίγο αργότερα όπου ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ. 

Τσιτσιπάς και Μπερετίνι λόγο έλειψε να βρεθούν αντίπαλοι και το 2021 στη διοργάνωση, όμως ο Ιταλός αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού στη φάση των “16”. Οι δύο αντίπαλοι έχουν βρεθεί όμως στο ίδιο court και σε προκριματικά φάση Grand Slam και συγκεκριμένα στο US Open του 2017 όπου και τότε ο Τσιτσιπάς ήταν ο νικητής με 6-7(6), 7-6(4), 7-6(2), παίρνοντας το είσιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο. 

Τόσο ο Τσιτσιπάς, όσο και ο Μπερετίνι θα μπουν στο court την Δευτέρα σε όχι και στην καλύτερη κατάσταση, ωστόσο ο Έλληνας τενίστας δείχνει ότι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις βρίσκει πάντα τον τρόπο απέναντι στον Ιταλό, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ τον Τσιτσιπάς πετρώνοντας ρεκόρ 0-4 (μαζί με τα προκριματικά του US Open). 

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | OPP (+9h)

The post Τσιτσιπάς-Μπερετίνι: Η δεύτερη πρεμιέρα τους στη Μελβούρνη (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς, Μπερετίνι, Μελβούρνη,tsitsipas, beretini, melvourni