Τσιτσιπάς: “Θα είμαι ευγνώμων, αν πετύχω τα… μισά”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με μια πολύ ώριμη ομιλία αμέσως μετά την σκληρή ήττα του στον τελικό του Roland Garros 2021, έπλεξε το εγκώμιο του Νόβακ Τζόκοβιτς και σχολίασε τα σπουδαία κατορθώματα του 34χρονου Σέρβου.

Φυσικά, έδωσε respect στους ανθρώπους του team του Σέρβου, ενώ ευχαρίστησε το Γαλλικό Όπεν για αυτές τις δυο υπέροχες εβδομάδες που διένυσε. Εννοείται, πως ανανέωσε

το ραντεβού του με το τουρνουά της επόμενης σεζόν, στο οποίο θα πάει ακόμη πιο δυνατός.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν μια πολύ μεγάλη μάχη ο τελικός. Προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα, με όλες μου τις δυνάμεις. Ήταν η πρώτη φορά μου στον τελικό και είμαι πολύ χαρούμενος με τη διαδρομή μου στο τουρνουά.

Ο Νόλε, μας έχει δείξει πόσο μεγάλος πρωταθλητής είναι όλα αυτά τα χρόνια και πραγματικά εμπνέομαι από όλα όσα έχει πετύχει στην καριέρα του. Θα είμαι ευγνώμων, αν πετύχω έστω και τα μισά από αυτά που έχει πετύχει.

Η ομάδα του επίσης είναι φοβερή, δεν είναι μόνος του στο γήπεδο ποτέ.



Έζησα σπουδαίες μέρες στο φετινό τουρνουά, η ομάδα μου ήταν πάντοτε στο πλευρό μου και με βοήθησε να πετύχω τα όνειρά μου. Τους ευχαριστώ όλους.

Ευχαριστώ και το Roland Garros που μου έκανε αυτές τις δυο εβδομάδες τόσο όμορφες. Ελπίζω να επιστρέψω εδώ και να δώσω ένα ακόμη καλύτερο show στο κοινό”.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τσιτσιπάς: “Θα είμαι ευγνώμων, αν πετύχω τα… μισά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα