Τσιτσιπάς: Πέρασε το τεστ με απόλυτη επιτυχία (vid)

Στον 4ο γύρο του Miami Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος ξεπέρασε στα τρία σετ το εμπόδιο του Κέι Νισικόρι και συνεχίζει την προσπάθεια κατάκτησης του πρώτου ATP Masters 1000 της καριέρας του.

Ο 22χρονος πρωταθλητής μας, κυριάρχησε στο 1ο και στο 3ο σετ της αναμέτρησης και με 6-3, 3-6, 6-1 επί του Ιάπωνα, πρώην

Νο4 στον κόσμο, σφράγισε το ραντεβού με τον Λορένζο Σονέγκο στους “16” της διοργάνωσης, έχοντας προοπτικές για τουλάχιστον ημιτελικό στη Φλόριντα.

Το Νο2 του ταμπλό και Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και ήταν σταθερός καθ’όλη τη διάρκεια του ματς, ίσως με εξαίρεση ένα μεγάλο κομμάτι του 2ου σετ όπου ο Νισικόρι πάλεψε σκληρά και κατάφερε να στείλει το ματς στο καθοριστικό σετ.



Ο Στέφανος ξεκινησε εντυπωσιακά το ματς και πήρε προβάδισμα με 3-0 games. Χάνοντας μόλις 4 πόντους πίσω από το πρώτο του σερβίς, ο Έλληνας άσος κυριάρχησε στο κεντρικό court και σε 31 λεπτά είχε το προβάδισμα στα σετ.

Στο 2ο σετ, ο Νισικόρι πέτυχε το μοναδικό του break στο ματς (2-0) και διατηρώντας στη συνέχεια το σερβίς του, κατάφερε να προκαλέσει τον Τσιτσιπά και να τον αναγκάσει να παίξει και 3ο σετ.

Στο καθοριστικό κομμάτι του αγώνα, ο 22χρονος Αθηναίος ήταν εξαιρετικός και όταν πέτυχε το γρήγορο break (2-0) όλα έγιναν πιο εύκολα, ολοκληρώνοντας τη νίκη του μετά από 2 ώρες αγώνα.

Stefanos Survives!

@steftsitsipas holds off Kei Nishikori with a 6-3, 3-6, 6-1 victory. pic.twitter.com/oA5F1oMAFz

ATP Tour (@atptour) March 30, 2021

Ήταν η πρώτη νίκη του Τσιτσιπά επί του Κέι Νισικόρι, στη δεύτερη συνάντηση των δύο ανδρών στο tour μετά τη νίκη του 31χρονου Ιάπωνα στο Japan Open το 2018.

Tα ξημερώματα της Τετάρτης (02:00GR) ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον 25χρονο Ιταλό, Νο34 της παγκόσμιας κατάταξης, Λορένζο Σονέγκο ο οποίος νωρίτερα επιβλήθηκε 7-6(6), 6-3 του Κολομβιανού, Ντάνιελ Ελάχι Γκαλάν.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Τσιτσιπάς: Πέρασε το τεστ με απόλυτη επιτυχία (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα