ΕΠΟΣ Σάκκαρη με 6 σωσμένα match points (vid)

Μια μεγάλη βραδιά έζησε η Μαρία Σάκκαρη τη Δευτέρα στο Μαϊάμι καθώς πέτυχε μια από τις συγκλονιστικότερες νίκες της καριέρας της, παίρνοντας το εισιτήριο για τον προημιτελικό γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, έσωσε 6 match points της Τζέσικα Πέγκουλα στη φοβερή νίκη με 6-4, 2-6, 7-6(6), μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά συναρπαστικής μονομαχίας και προκρίθηκε στις “8” του Miami Open όπου θα αντιμετωπίσει τη Ναόμι Οσάκα.

Το Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης, έσωσε

τα πέντε πρώτα match point της αντιπάλου της την ώρα που σέρβιρε στο 4-5 του καθοριστικού σετ για να παραμείνει στο ματς ενώ έσωσε άλλο ένα στο tie break, κερδίζοντας τους τρεις τελευταίους πόντους του ματς.

The Spartan survives @mariasakkari outlasts Pegula, 6-4, 2-6, 7-6(6) to secure her spot in the quarterfinals!#MiamiOpen pic.twitter.com/BXOYDdcUUm

wta (@WTA) March 29, 2021

Στο εναρκτήριο σετ, με δύο break έναντι ενός της αντιπάλου της, η Σάκκαρη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ με 6-4, μετά από 40 λεπτά. Καλύτερη η 27χρονη Αμερικανίδα στο 2ο σετ, σημείωσε τρία breaks στο σερβίς της Μαρίας και ισοφάρισε το ματς.

Το καθοριστικό σετ ήταν συγκλονιστικό. Η Μαρία προηγήθηκε με break (2-1), ωστόσο η Πέγκουλα ισορρόπησε λίγο αργότερα (3-3) και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί με 5-3 της Ελληνίδας τενίστρια η οποία έδειξε μεγάλη ψυχή στη συνέχεια και αφού πήρε πίσω το break και έσωσε 6 συνολικά match points, ολοκλήρωσε τη σπουδαία νίκη της.

Η Σάκκαρη θα ξεκουραστεί την Τρίτη και θα επιστρέψει στο court την Τετάρτη (31/03) για να αντιμετωπίσει την πρόσφατη πρωταθλήτρια του Australian Open και Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ναόμι Οσάκα με την οποία έχει αναμετρηθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν και μετράει τρεις ήττες και μια νίκη.

"I always like to compete and win for my country. I'm super proud I'm Greek!" @mariasakkari | #MiamiOpen pic.twitter.com/rY7mbPtLOD

wta (@WTA) March 30, 2021

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post ΕΠΟΣ Σάκκαρη με 6 σωσμένα match points (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα