Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στη μάχη του Australian Open

11:48 8/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Τρίτης στο Australian Open όπου θα αγωνιστούν οι δύο Έλληνες, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.

Στο κεντρικό court και στο βραδινό session θα αγωνιστεί το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης των ανδρών ενώ στο ξεκίνημα της ημέρας στο Court 13 θα αντιμετωπίσει την κολλητή της, Κριστίνα Μλαντένοβιτς η Μαρία.

Σάκκαρη και Μλαντένοβιτς θα αναμετρηθούν για δεύτερη

φορά στην καριέρα τους, μετά τη νίκη της 25χρονης Ελληνίδας το 2019 στη Ρώμη (χώμα). Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει περίπου στις 04:00GR στο Court 13, με τη Σάκκαρη να προέρχεται από δύο σερί ημιτελικούς σε Ντουμπάι και Μελβούρνη.

Η νικήτρια της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του αγώνα Χίμπινο-Σάρμα στο 2ο γύρο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, φιναλίστ στο Australian Open 2019, θα κλείσει το πρόγραμμα της 2ης ημέρας στη Rod Laver Arena αντιμετωπίζοντας (12:00GR) τον πολύπειρο Ζιλ Σιμόν, σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της Τρίτης.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με τον 36χρονο Γάλλο, πρώην Νο6 και νυν Νο66 στον κόσμο, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στο 2ο γύρο και με πιθανό αντίπαλο τον Θανάση Κοκκινάκη (παίζει με τον Κουόν).

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της Τρίτης, ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες των Ράφαελ Ναδάλ, Σοφία Κένιν, Άσλει Μπάρτι, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στη μάχη του Australian Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα