Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Τιμ – VIDEO

09:27 8/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο πρωταθλητής του US Open, Ντομινίκ Τιμ ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Αυστραλιανό Όπεν. Νωρίτερα σήμερα κέρδισε τον Μίχαηλ Κουκούσκιν με 7-6 (2), 6-2, 6-3, σε έναν θεαματικό αγωνα που διήρκησε 2 ώρες και 42 λεπτά.

Ο 33χρονος Καζάκος ήταν άκρως ανταγωνιστικός στο πρώτο σετ του παιχνιδιού. Μάλιστα σέρβιρε για την κατάκτηση του πρώτου σετ

με το σκορ να είναι 6-5 υπέρ του. Τότε η ποιότητα και ο χαρακτήρας του Τιμ μίλησαν.

Ο 27χρονος Αυστριακός δεν επηρεάστηκε από τα λάθη που πραγματοποίησε κατά την διάρκεια του σετ, έσπασε το σέρβις του αντιπάλου του με υπομονή στα χτυπήματα του και οδήγησε το παιχνίδι σε tie break. Εκεί έχοντας πολύ καλό πρώτο σέρβις και την ψυχολογία με το μέρος του επικράτησε με (7-2).

Η συνέχεια του αγώνα ανήκει εξ’ολοκλήρου στον Τιμ. Το Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη “βρήκε” την επιθετικότητα του και ασκώντας τρομερή πίεση στον Μίχαηλ κατέκτησε με σχετική ευκολία τα δύο επόμενο σετ.

Ο Ντομινίκ Τιμ πέρσι έφτασε ως τον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, όπου ηττήθηκε από το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης Νόβακ Τζόκοβιτς σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της σεζόν.

Στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Μελβούρνης ο Τιμ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κέπφερ-Ντελιέν.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Γιάννης Μαύρος 

The post Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Τιμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα