Τσιτσιπάς και Σάκκαρη πρωταγωνιστές στην Opening Week

16:39 4/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Μια σπουδαία εβδομάδα περιμένει τους Αυστραλούς φιλάθλους, την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα από το Australian Open καθώς οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής Opening Week, στο Melbourne Park.

Πρωταγωνιστές σε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να είναι οι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι της Ελλάδας στο παγκόσμιο τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία

Σάκκαρη οι οποίοι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και αναμένεται να προσελκύσουν πλήθος θεατών στις εξέδρες της Rod Laver Arena.

Πλην των δύο Ελλήνων αθλητών, στην Opening Week θα πάρουν μέρος επίσης οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Κάρλος Αλκαράθ, Αρίνα Σαμπαλένκα, Ναόμι Οσάκα, Άλεξ ντε Μινόρ, Κάσπερ Ρουντ και αρκετοί άλλοι κορυφαίοι τενίστες.

Η Open Week θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 09 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 12/01 και θα περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και μεγάλα events, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να δουν περισσότερο τα ινδάλματά τους. Τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα Australian Tennis Foundation όπου έχει βοηθήσει πάνω από 49,000 παιδιά με κινητικές και μαθησιακές δυσκολίες.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει την Τρίτη (09/01) με φιλικό της Ναόμι Οσάκα, δύο φορές πρωταθλήτριας του Australian Open με αντίπαλο που αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Η 26χρονη Γιαπωνέζα επιστρέφει στη Rod Laver Arena για πρώτη φορά, αφού έγινε μητέρα.

Την Τετάρτη (10/01) ο Κάρλος Αλκαράθ θα αγωνιστεί κόντρα στον Άλεξ ντε Μινόρ ενώ την Πέμπτη (11/01) θα φιλοξενηθεί στο κεντρικό court το “A Night with Novak and Friends” όπου ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα παίξει φιλικό αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά ενώ στο event θα πάρουν μέρος επίσης και οι Σάκκαρη, Σαμπαλένκα.

Την Παρασκευή ο Κάρλος Αλκαράθ θα δώσει έναν ακόμη αγώνα, με αντίπαλο τον Κάσπερ Ρουντ.

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στην Opening Week και θα βοηθήσουμε να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά που το έχουν ανάγκη. Θέλω να προσκαλέσω όλους τους φιλάθλους της Μελβούρνης να έρθουν και να μας στηρίξουν. Θα έχουμε και κάποιους καλεσμένους έκπληξη. Θα διασκεδάσουμε σίγουρα” είπε ο Νόλε.

Τα εισιτήρια για όλες τις ημέρες κοστίζουν μόλις 20$.

The post Τσιτσιπάς και Σάκκαρη πρωταγωνιστές στην Opening Week appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα