Τσιτσιπάς: “Είχα καλό ρυθμό και το momentum από ένα σημείο και μετά” (vid)

Δηλώσεις στο κορτ έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά την τέταρτη σερί νίκη του στο Μόντε Κάρλο, και φυσικά την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο No12 του κόσμου επικράτησε με 6-4, 6-2 του Κάρεν Χατσάνοφ, και έκλεισε θέση στη 4άδα για τρίτη φορά στην καριέρα του.

“Είχα καλό ρυθμό και απέκτησα momentum από ένα σημείο και μετά. Έπαιζε καλά και δεν έκανε πολλά αβίαστα λάθη, ήταν πολύ ψύχραιμος από την baseline. Προσπάθησα να τον πιέσω όσο περισσότερο μπορούσα.

Να μη βιαστώ να τελειώσω τα ράλι,

ενώ προσπάθησα επίσης να προβλέψω τι θα γίνει στην εξέλιξη της κάθε φάσης. Πήγε πολύ καλά, πήρα το χρόνο μου για μια ακόμα φορά, αυτό βοηθάει πολύ για να καταλάβεις τι δουλεύει και τι όχι.”

Για το ψυχολογικό αβαντάζ του όταν αγωνίζεται στο Μόντε Κάρλο, είπε: “Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δεν μου έρχονται όμορφες αναμνήσεις όταν μπαίνω σ’ αυτό το γήπεδο. Το ότι επιστρέφω εδώ και έχω όλες αυτές τις ωραίες αναμνήσεις, είναι και ένας από τους λόγους που κάνω καλές εμφανίσεις.

Μου δίνει ωραία συναισθήματα το ότι παίζω μπροστά σ’ αυτό τον κόσμο. Να προσπαθώ να επιδιώξω την τελειότητα στο παιχνίδι μου. Δεν έχω πολλές παρόμοιες ευκαιρίες μέσα στη χρονιά. Η σεζόν στο χώμα διαρκεί μόνο για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο και θέλω να την αξιοποιήσω στο έπακρο.”

Post Match On Court Interview! pic.twitter.com/6mJA3NXLy7

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) April 12, 2024

The post Τσιτσιπάς: “Είχα καλό ρυθμό και το momentum από ένα σημείο και μετά” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα