Τσιτσιπάς: “Δεν μπορείς να παίξεις παθητικά με Ναδάλ” – VIDEO

Το σύνθημα για τον αγώνα με τον Ράφαελ Ναδάλ το βράδυ της Πέμπτης (22:00GR) για την 3η και τελευταία αγωνιστική του ομίλου “London 2020”, έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς αμέσως μετά τη θριαμβευτική νίκη επί του Αντρέι Ρούμπλεφ το βράδυ της Τρίτης στο Λονδίνο.

Ο 23χρονος πρωταθλητής μας, μετά από συναρπαστική μάχη απέναντι στον φορμαρισμένο Ρώσο, επιβλήθηκε 6-1, 4-6, 7-6(7) του αντιπάλου του, σώζοντας μάλιστα match point του Ρούμπλεφ και θα αντιμετωπίσει τον Θρυλικό Ισπανό με στόχο τη νίκη που θα τον στείλει στα ημιτελικά, συνεχίζοντας την υπεράσπιση του τίτλου του στο ATP

Finals.

“Είναι μια ευκαιρία για μένα ώστε να παλέψω πιο σκληρά και να δώσω το καλύτερό μου μέσα στο court. Ξέρω ότι το ματς αυτό απαιτεί μεγάλη σωματική προσπάθεια και θα πρέπει να υποφέρω. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς και περιμένω να παλέψω σκληρά από την πλευρά μου.

“Θα προσπαθήσω να παίξω επιθετικό τένις. Δεν μπορείς να κερδίσεις τον Ράφα παίζοντας αμυντικά. Θα προσπαθήσω να μείνω στα ράλι, να ασκήσω πίεση και να σερβίρω καλά. Είναι αυτό το τένις που πρέπει να παίξω απέναντι στον Ράφα. Νομίζω όλοι πρέπει να τον αντιμετωπίζουν έτσι. Πρέπει να είμαι πολύ σταθερός. Πρέπει να είμαι πιο σταθερός από αυτόν για να κερδίσω. Το ξέρω αυτό. Πρέπει να ξεκινήσω δυνατά και να τελειώσω ακόμα πιο δυνατά” είπε ο Τσιτσιπάς.

"What a rollercoaster that was Stefanos. It felt like a puzzle you had to solve. How did you solve it?"@StefTsitsipas: #NittoATPFinals pic.twitter.com/LVOIbSGc2J

Tennis TV (@TennisTV) November 17, 2020

Οι δύο άνδρες θα βρεθούν αντιμέτωποι για 7η φορά, με τον Ναδάλ να προηγείται 5-1 στο σκορ. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην περσινή διοργάνωση των ATP Finals, όταν και πάλι στην 3η αγωνιστική ο αριστερόχειρας Ισπανός είχε επικρατήσει με 6-7, 6-4, 7-5 του Στέφανου.

Η αναμέτρηση του Ναδάλ με τον Τσιτσιπά, έχει τον χαρακτήρα “τελικού” αφού ο νικητής θα ακολουθήσει τον Ντόμινικ Τιμ στα ημιτελικά της διοργάνωσης, τερματίζοντας 2ος στον όμιλο.

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον πρωτοπόρο του ομίλου “Tokyo 1970” που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

ATP FINALS DRAW | OOP (-2h)

The post Τσιτσιπάς: “Δεν μπορείς να παίξεις παθητικά με Ναδάλ”VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα